Scholl'un gözü korktu

Güncelleme Tarihi:

Schollun gözü korktu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'in gözbebeği, ‘‘Tek korkumuz İstanbul'daki maç. Türkler takımlarını Almanya'da da yalnız bırakmayacaklar’’ dedi.

HÜRRİYET'E KONUŞTU

Alman futbolunun gözbebeği, Beşiktaş'ın Şampinyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'in yıldızı Mehmet Scholl, Hürriyet'e konuştu. Alman Ligi ve Şampiyonlar Ligi için hazırlıklarını sürdüren Bayern Münih'in kampında görüştüğümüz Scholl, ‘‘Tek korkumuz İstanbul'daki maç. Beşiktaş'ın müthiş bir taraftar desteği var’’ dedi.

TÜRKLERİN İLGİSİ

Geçtiğimiz hafta FC Hansa Rostock maçında bir gol atıp, bir de gol pası veren, takımını galibiyete taşıyan Scholl, ‘‘Almanya'daki Türklerin ilgisi ve sevgisi beni çok mutlu ediyor. Aynı ilgiyi İstanbul'da da bulacağımı umuyorum’’ diye konuştu.

DİKKATLİ OLMALIYIZ

Beşiktaş'ın grupta çok fazla bir şansı bulunmadığını söyleyen Mehmet Scholl, ‘‘Türk futbolunda çok büyük bir gelişme var. Kulüplerin ve milli takımınızın başarıları ortada. Bu bakımdan Beşiktaş'ı küçümsemiyoruz. Çünkü buradaki Türkler onları yalnız bırakmayacaklar. Çok dikkatli olmalıyız’’ dedi.

DOSTÇA GEÇSİN

Beşiktaş'ın Samsun maçını banttan izlediğini söyleyen Mehmet Scholl sözlerini şöyle noktaladı, ‘‘O maçtaki Beşiktaş, Maribor maçındaki Beşiktaş değildi. Ayrıca lig maçları, Şampiyonlar Ligi için asla ölçü olamaz. Siyah beyazlıların Amokachi, Letchkov, Ertuğrul ve Erkan gibi Dünya çapında yıldızları var. Ben her iki maçın da dostça geçmesini diliyorum.

TÜRKLER'E BİLET YOK

B. Münih çalışmalarını hızlandırdı. Dünkü antrenmana tam kadro çıkan Bayern'e iki bin civarında taraftarı moral verdi. Bayern Münih, ligde 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alarak 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. 17 Eylül Çarşamba günü oynanacak Bayern Münih-Beşiktaş maçı için Almanya'da yaşayan Türklere ev sahibi kulüp tarafından bilet satılmaması tepkiyle karşılandı. B.Münih Kulübü, UEFA'nın tavsiye kararına göre hareket ettiklerini belirterek, Türk seyircileri biletlerini Beşiktaş Kulübü'nden almaya çağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!