Schalke, zorlu Mainz virajında

Güncelleme Tarihi:

Schalke, zorlu Mainz virajında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2007 14:59

Haberin Devamı

ALMANYA 1. Futbol Lig'inde sezonun bitimine 6 hafta kala heyecan iyice doruğa çıktı. Lider schalke'yle birlikte Bremen, Stuttgart ve Başyern Münih şampiyonluk mücadelesi veriken Leverkusun ile Nürnberg'de UEFA Kupası'na katılmak için çaba gösteriyor. Geride kalan 12 takım ise ligden düşmememe korkusu yaşıyor.

14 Nisan Cumartesi günü 6 karşılaşma oynanacak. 56 puanlı lider Schalke, Mainz ile deplasmanda karşılaşacak. Halil-Hamit Altıntop ikizleri ile Mesut Özilli kadrosuyla Schalke, Mainz'dan üç puanla dönüp liderliğini korumak istiyor. Schalke'de Halil Altıntop'un sakatlığı teknik direktör Slomka'yı düşündürmeye başladı.

SERDAR TAŞCI SAKAT

Bundesliga'da zirve yarışından kopmak istemeyen Stuttgart evinde Hannover'i konuk edecek. Genç yetenek Serdar Taşcı sakatlığı nedeniyle bu haftada forma giyemeyecek. Nürnberg ise sahasında Aachen'le oynayacak. Cottbus kendi seyircisi önünde formunun zirvesinde olan Marcelinho'lu Wolfsburg'la karşılaşacak.

FALKO GÖTZ'ÜN YERİNE HEİNE

Haberin Devamı

Sezonun ikinci yarısında alınan başarız sonuçlarla bu hafta başında antrenör değişikliğine giderek Falco Götz'ün yerine Karsten Heinke'yi getiren Hertha Berlin Bochum deplasmanınha çıkacak. Hertha, Yıldıray Baştürk'lü kadrosuyla sahaya üç puan için çıkacak. Bielefeld ise Eintracht Frankfurt'la oynayacak.

2 MAÇ PAZAR GÜNÜ

Almanya 1. Futbol Ligi'nin 29. haftası 15 Nisan Pazar günü oynanacak olan Dortmund-Bremen ve Bayern Münih-Leverkusen karşılaşmalarıyla tamamlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!