Şaşkın Oulare

Güncelleme Tarihi:

Şaşkın Oulare
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Süleyman Oulare'nin dalgınlığı başına dert oluyor. Önceki hafta Altay maçından sonra soyunma odasından çıkışta yanlışlıkla konuk takımın otobüsüne binen Gineli golcü, dün de maç sonrası soyunma odasında röportaja dalınca takımı kaçırdı.

Sarı lacivertli kafilenin Bayrampaşa Stadı'ndan ayrıldığını farkeden siyahi futbolcu bir anda neye uğradığını şaşırdı. Ancak iş işten geçmişti. Futbolcuları taşıyan otobüs yoluna devam ederken, Gineli futbolcu bir basın aracıyla Dereağzı Tesisleri'nin yolunu tuttu. Halil ÖZKAN

Murat Yakın riske edilmedi

MURAT Yakın son anda İstanbulspor maçının 18 kişilik kadrosundan çıkarıldı. Önceki akşam yapılan antrenmanda arka adalesinde çekme olan gurbetçi futbolcu, dün sabah Teknik Direktör Rıdvan Dilmen'e ağrısının fazla olduğunu söyledi. Dilmen bu futbolcunun yerine son anda Boliç'i 18 kişilik kadroya aldı.

Taraftarın öfkesi

FENERBAHÇELİ taraftarlar Bayrampaşa Stadı'nda yaşanan eziyet nedeniyle maçın bu statta oynanmasını ısrarla isteyen İstanbulspor yönetimine tepki gösterdi. İstanbulspor taraftarları da yönetimine eleştiride bulundu.

Ulusoy'a protesto

SARI lacivertli taraftarlar maçı izlemek için şeref tribününe gelen Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u uzun süre protesto etti. Tribünler, ‘‘Burası Bayrampaşa, Ali Sami Yen değil. Yanlış geldin Ulusoy. Sarı kırmızılı Ulusoy’’ diye slogan atarak, başkanı saha dışına davet etti.

Dilmen'e destek

FENERBAHÇELİ taraftarlar, Teknik Direktör Rıdvan Dilmen'e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Karşılaşma öncesi ve sonrasında Dilmen'i destekleyen futbolseverler, ‘‘Kim ne yazarsa yazsın biz senin yanındayız’’ diye slogan attı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!