Sarı Melekler'e kutlama mesajları

Güncelleme Tarihi:

Sarı Meleklere kutlama mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2012 21:52

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal'e tebrik yağdı.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan, Fenerbahçe Universal Voleybol Takımı'nı kutladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal Voleybol Takımı'nı kutladı.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olması sebebiyle Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir'e bir kutlama mesajı gönderdi.

Kılıç'tan Fenerbahçe Universal'e tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Voleybol Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi “Dörtlü finali'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal takımını kutladı.

Bakan Kılıç, Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir'i arayarak, “Elde ettiğiniz başarıdan dolayı sizi kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

Cemil Çiçek, Sarı Melekler'i kutladı

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe Universal Voleybol Takımı'nı kutladı.

TBMM İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, Çiçek, Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Fenerbahçe Universal Takımı'na kutlama telgrafı göndererek, oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!