Sarı Fırtına Samsun'da

Güncelleme Tarihi:

Sarı Fırtına Samsunda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın yardımcılığına getirilen Metin Tekin, ‘‘Arıca gibi tecrübeli bir hoca ile çalışacağım için gururluyum’’ dedi.

Oynadığı dönemdeki futboluyla ‘‘Sarı fırtına’’ lakabıyla tanınan Beşiktaş'ın ve milli takımın sembol futbolcusu Metin Tekin, Samsunspor'un yardımcı antrenörü oldu. Samsunspor'u çalıştıran Erdoğan Arıca'nın yardımcılığını yapacak olan Metin Tekin, yeni takımının Gerede kampına katıldı ve oradan da Kızılcahamam'daki ikinci kamp çalışmasına gitti.

İki yıllık sözleşme imzaladığını ve ilk defa antrenör olarak bir takımla birlikte çalışmalara katıldığını belirten Metin, kısa süre içinde futbolcularla kaynaştı. Antrenmana da çıkan Metin, top çalışmasında Celil'in yaptığı hareketleri çok beğendiğini söyledi.

Samsunsporlu tüm futbolcularla tanışan Metin, yeni takımına katkı sağlayabilmek için elinden gelen her çabayı göstereceğini söyledi. Arıca gibi tecrübeli bir antrenörle çalışmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Metin, ‘‘Samsunspor'un üst sıralara çıkmasında pay sahibi olmak istiyorum. Samsunspor'da çok yetenekli futbolcular var’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!