SANA KUPA YAKIŞIR 2-0

Güncelleme Tarihi:

SANA KUPA YAKIŞIR 2-0
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

B.Dortmund'u Almanya'da darmadağın etti

Galatasaray, UEFA Kupası 4. tur ilk maçında Alman rakibini evinde bozguna uğratıp, 9 Mart'ta oynanacak rövanş öncesi çeyrek final kapısını araladı. Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Hakan Şükür ve Hagi attı.

GALATASARAY, Avrupa zaferlerine bir yenisini ekledi. UEFA Kupası'ndaki temsilcimiz 4. tur ilk maçında güçlü rakibi Borussia Dortmund'u Almanya'da darmadağın edip yenerek, çeyrek final kapısını ilk maçta araladı: 2-0.

DAKİKA: Hagi'nin ceza alanına ortaladığı topa, penaltı noktasında iyi yükselen Arif'in kafa şutunda, meşin yuvarlak kaleci Lehmann'da kaldı.

DAKİKA: Hakan Şükür'ün pasında topla buluşan Arif'in ceza alanı dışından sert şutunda, meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

DAKİKA: Hagi'nin sağdan ortasında, Hakan Şükür'ün kafa şutunda, kaleci Lehmann yine başarılıydı.

DAKİKA 32: Hagi soldan Arif'e pasını verdi. Arif, ceza alanına nefis ortaladı. Topla buluşan Hakan, ceza alanında rakibinden mükemmel bir hareketle sıyrıldı, aynı güzellikteki vuruşunda Dortmund kalecisi çaresiz kaldı: 1-0.

DAKİKA 44: Galatasaray, Hakan Şükür'ün golünden sonra da ataklarını sürdürdü. Gelişen atakta Suat, pasını sol kanata bulunan Hagi'ye verdi. Orta yapacak gibi davranan Hagi'nin nefis vuruşunda meşin yuvarlak kavis alarak ağlara gitti: 2-0. Ve ilk yarı G.Saray'ın 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

DAKİKA: Hagi şık çalımlarla ceza alanına girdi. Rumen futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.

DAKİKA: Baskılı oyununu sürdüren Galatasaray'ın atağında Hagi'nin şutladı. Kaleci Lehmann topu güçlükle çıkardı.

DAKİKA: Gelişen Galatasaray atağında Emre sert vurdu. Kaleci Lehmann topu kornere atarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

DAKİKA: Gelişen Borussia Dortmund atağında ceza alanına girip topla buluşan Bobic'e Taffarel izin vermedi ve mutlak bir golü önledi. Galatasaray sahadan 2-0'lık galibiyet ve tur için büyük bir avantajla ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!