Samsun'da bayram

Güncelleme Tarihi:

Samsunda bayram
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2002 01:45

Havai fişekler patladı, şehir merkezinde konvoylar dolaştı, futbolcular omuzlara alındı, taraftarlar geç saatlere kadar eğlendiler. Bütün kent sabaha kadar uyumadı.

OMUZLARA ALDILAR

Malatayaspor ile 1-1 berabere kalarak düşmekten kurtulan Samsunspor ligde kalışını çılgınca kutladı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya atlayan taraftarlar futbolcuları omuzlarına alırken, soyunma odasına inen Samsun Valisi Muammer Güler, Samsun Emniyet Müdürü Tekin Akın, Samsunspor Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve yöneticiler futbolcuları kutladı.

8 KİŞİ GÖZALTINDA

Ligde kalmayı başaran Samsunsporlu futbolcular ise birbirlerine sarılarak coşkulu bir görüntü çizdiler. Futbolcular, Nuri Asan Tesisleri'nde de havai fişek gösterileri ve davul zurna eşliğinde karşılandı. Taraftarlar gece geç saatlere kadar sokaklarda eğlendi. Zaman zaman yaşadıkları coşkuyu abartan 8 taraftar gözaltına alındı.

OYUNU BOZDUK

Bu arada Samsunspor'un üzerinde oyunlar oynandığını iddia eden Ertuğrul, ligde kalmayı hakettiklerini belirtti ve, ‘‘Hak ettiğimiz bir sevinci yaşıyoruz. Samsunspor'a karşı büyük oyunlar oynandı. Yine de bu oynanan oyunlar bizi yıldırmadı. Çünkü biz kümede kalmaya inanmıştık ve bunu başardık’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!