Samsun gurbetçi avında

Güncelleme Tarihi:

Samsun gurbetçi avında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Transfer borsasının yüksekliği Karadeniz ekibini Avrupa'da top oynayan Türk futbolcularına yöneltti. Samsunspor'un altyapı sorumluları Almanya'ya gitti...

ASTRONOMİK RAKAMLAR

Transfer piyasasının el yaktığı şu günlerde Samsunspor, yönetimi altyapı sorumlularını Tarık Özdal, Erkut Tutu ve Hasan Koç'u Almanya'ya göndererek gurbetçi avı başlattı. Asbaşkan Tarık Kaptan, ‘‘Transfer etmek istediğimiz gençlere astronomik rakamlar istenmesi bizi gurbetçilere yöneltti’’ dedi.

ÜÇ FUTBOLCU ALDILAR

Bugüne kadar sadece Kuşadasıspor'dan İlhan, Hatayspor'dan Yusuf ve Çarşamba Belediyespor'dan kaleci Kadir'i renklerine bağladıklarını belirten Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Tarık Kaptan, diğer talip oldukları futbolcuların astronomik rakamlarla karşılarına çıktıklarını belirtti.

ALTYAPIYA YÖNELİŞ

Kaptan, ‘‘Transfer piyasasında dönen rakamlar korkutucu boyutlara ulaştı. Artık milyonlarca doların konuşulduğu bu ortamda futbolculara transfer teklifi götürmeye bile korkar olduk. Önümüzdeki sezon alt yapıdan gelen futbolcularımız ve transfer edeceğimiz genç oyuncularla yine üst sıralar için mücadele edeceğiz’’ diye konuştu.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!