Samsun Çınar'a teslim

Güncelleme Tarihi:

Samsun Çınara teslim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kırmızı beyazlı kulübün başkanı İsmail Uyanık, Jarabinski'den boşalan teknik direktörlüğe Kayserispor'un yardımcı antrenörü M.Ali Çınar'ı getirme kararı aldıklarını söyledi. Çınar'ın da teklife sıcak baktığı öğrenildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Karabükspor mağlubiyetinden sonra büyük bir revizyona giderek Çek çalıştırıcısı Jarabinski'nin işine son veren Samsunspor yönetimi, önümüzdeki yıl takımı Mehmet Ali Çınar'a teslim etme kararı aldı. Başkan İsmail Uyanık, lig sonunda Kayserispor'la sözleşmesi bitecek olan Çınar'la anlaşmak istediklerini söyledi.

PRENSİPTE ANLAŞTILAR

Başkan İsmail Uyanık, Çınar'ın Samsunspor'un başına gelmekten gurur duyacağını bildirdiğini açıklarken, ‘‘Kendisini önümüzdeki yıl Samsunspor'un başında görmek istediğimizi ilettik. Bunu büyük bir memnunlukla karşıladı. Büyük bir aksilik olmazsa gelecek sezona Mehmet Ali Çınar'la başlayacağız’’ diye konuştu.

TAKIMI TANIYOR

Çınar'ın Samsunspor'un başına getirilebilecek en uygun yerli çalıştırıcı olduğunu belirten Kaptan Ercan, ‘Yönetimin Mehmet Ali Çınar üzerinde durması ve anlaşmak üzere olmasına sevindik. Önümüzdeki yıl çok daha iyi yerlere gelmek istiyorsak, sezona bizleri çok iyi tanıyan, kaliteli bir antrenörle başlamak zorundayız. Çınar da bizi tanıyan bir antrenör.'






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!