'Şampuanın saçı yıkaması değil beslemesi önemli'

Güncelleme Tarihi:

Şampuanın saçı yıkaması değil beslemesi önemli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 15:15

Acvit Kozmetik,'in CEO'su İsmail Çetin, saç yıkayan değil saçı besleyen şampuanların kullanılması gertektiğini belirtti.

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen kozmetik markalara arasında yer alan Acvit Kozmetik,'in CEO'su İsmail Çetin, şampuan kullanımı ve saç sağlığı hakkında bilgiler verdi.

'300'Ü AŞKIN KOZMETİK FİRMASINA CEZA'
Çetin, şampuan tercihlerinde saçı besleyen ürünlerin kullanılması gerektiğinin altını çizerek, "Ülkemizde son günlerde yaşanan 300'ü aşkın kozmatik firmasına ceza geldi. İnsanlar merdiven altında ürün üretip piyasaya sürüyorlar insanlara fayda etmek yerine zarar veriyorlar. İnsanlara hizmet veriliyorsa bunun en iyi şekilde yapılması gerekir" dedi.

YENİLEBİLEN ŞAMPUAN ÜRETTİK
Kozmetik ürünlerde her zaman doğallıktan yana olduklarını vurgulayan Çetin, "Doğal ürünleri yiyebilecek kadar doğal üretiyoruz. Bunlardan bir tanesi siyah şampuan. Bu şampuanı Polifenol teknolojisyle ürettik ve doğallığından ötürü yiyebiliyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'SAÇIN DİBİNİ DE BOYAMAYIN'
Saç boyanırken dibini de boyamanın çok tehlikeli olduğunu dile getiren Çetin," Hatta zora kalmadıkça makyaj da yapmasınlar. Cildinde sorun yoksa hiç birşey kullanmasın. Cildinde pürüzler varsa cilt maskesi kullansın. İnsan cildi, insan gibi nefes alır. Biz bu gözenekleri tıkarsak cildimiz kusmaya başlar. Islak mendille silinen makyaj cildi çamur gibi yapar" ifadelerini kullandı.

 

BAKMADAN GEÇME!