Sampiyonun gecesi

Güncelleme Tarihi:

Sampiyonun gecesi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Galatasaray, üstüste 3. kez kazandığı lig şampiyonluğunu dün taraftarlarıyla Gaziantepspor maçında kutladı. Ali Sami Yen ‘‘Şampiyon’’ tezahüratlarıyla inlerken, bayram yeri gibiydi.

Mecidiyeköy'ü inlettiler

Galatasaray, geçen hafta garantilediği üstüste 3. lig şampiyonluğunun sevincini dün Gaziantepspor ile oynadığı sezonun son lig maçında görkemli ve coşkulu bir törenle kutladı. Ali Sami Yen Stadı sarı kırmızı renklerle süslenirken, taraftarlar Mecidiyeköy'ü ‘‘Şampiyon’’ tezahüratlarıyla inletti.

Otobüsle tur

Son dönemde Fransa Milli Takımı'nın ve Manchester United'ın yaptığı kutlama tarzına dün G.Saray da katıldı. G.Saray kafilesi maçtan 3 saat önce 50 araçlık bir konvoyla Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarken, stada yaklaşıldığında üstü açık, çift katlı bir otobüse bindi. Kafile otobüsle stada girip şampiyonluk turu attı.

Sanatçılar coşturdu

Futbolcular taraftarları selamlarken, tezahüratlarla inleyen stat bayram yerine döndü. G.Saraylı futbolcular maç sonrası da 1998-99 sezonunda kazandıkları kupa ile şampiyonluk turu attı. Bu arada sanatçılar Metin Arolat, Nükhet Duru, İzel, Çoşkun Sabah ve İbrahim Erkal verdikleri konserle taraftarlara neşeli dakikalar yaşattı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!