Şampiyonluk seneye

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk seneye
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 1998 00:00

Haberin Devamı

Voleybolda Avrupa Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu finalde kaçıran Vakıfbank'ın antrenörü Faik Karayev, hakemlerin yanlı tutumundan yakınırken, ‘‘Şampiyonluğa gelecek yıl mutlaka ulaşacağız’’ dedi.

Voleybolda Şampiyonlar Ligi'nde, Hırvatistan'ın Dubrovnik kentinde düzenlenen Final Four'da finali yakalayan ancak evsahibi ülkeden Dubrovnik'e 3-0 yenilerek ikinci olan Vakıfbank Bayan Takımı'nda buruk sevinç var. Antrenör Faik Karayev, ‘‘Rakip kadar hakemlerle de mücadele ettik’’ dedi.

Karayev, Vakıfbank'ın bu yıl üç önemli hedefinden ikisini gerçekleştirdiğini belirterek şöyle konuştu: ‘‘Final Four'a kaldık, final oynadık, üçüncü hedefimiz olan şampiyonluğa ise maalesef ulaşamadık. Ancak bu hedefimize önümüzdeki yıl mutlaka ulaşacağız. Hedeflerimiz Türkiye'nin sınırlarını aştı.’’

Önceki gün oynanan final maçını değerlendiren Karayev, ‘‘Final Four'un ilk gününde oyuncularımız Fransa Şampiyonu'nu devirince, Dubrovnik maçına konsantre olmakta zorlandılar. Ayrıca bu maçta hakemin yanlı tutumları bizi bitirdi’’ derken, Vakıfbank'ın alttan gelen oyuncularla güçlendiğini ve Avrupa Şampiyonluğu'na mutlaka ulaşacağını vurguladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!