Şampiyonluğa gidiyoruz

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluğa gidiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2015 23:32

EUROBASKET 2015’te Debrecen’de önüne geleni devirerek B Grubu’nu lider tamamlayan ay yıldızlı kızlar, finaller için Budapeşte’ye geçerken takım otobüsünde “Bu yolu altın madalya için kat ediyoruz” diyerek iddialarını ortaya koydular.

Haberin Devamı

BU kez ‘Peri Masalı’nın finalini altın madalya ile yapmak isteyen Potanın Perileri, Debrecen’den Budapeşte’ye geçerken, ‘Şampiyonluğa gidiyoruz’ dedi. Romanya’daki grupta Belarus yenilgisine rağmen, Polonya, Yunanistan ve İtalya’yı devirerek Macaristan’a gelen ay yıldızlı kızlar, burada da Karadağ, Fransa ile Çek Cumhuriyeti’ni yenip E Grubu’nu lider bitirdi. Periler, çeyrek finaldeki rakiplerinin netleşmediği yolculukta, karşılarına kim çıkarsa çıksın yeneceklerinin altını çizdi. İşte Periler’in kritik final maçları öncesi açıklamaları:

‘HEDEFE ADIM ADIM YÜRÜYORUZ’

İLK sözü alan Işıl Alben, “Bu saatten sonra tabii ki hedef şampiyonluk ama ciddiyeti elden bırakmadan mutlu sona ulaşmak istiyoruz. Temkinliyiz ama bu kez altın neden olmasın” dedi.
Birsel Vardarlı da takımdaki özgüvenden bahsederek, “Aramızda artık şampiyonluk ihtimalinden söz ediyoruz. İşimiz kolay değil fakat rakip kim olursa olsun en iyisini yapacağız” dedi. Olcay Çakır ile Cansu Köksal da, kendilerine güvenlerinin tam olduğunun altını çizerken, Pınar Demirok da her maç madalya hedeflerine yaklaştıklarını anlattı.

Şampiyonluğa gidiyoruz

Haberin Devamı

‘O MADALYAYI BOYNUMUZA TAKACAĞIZ’

MİLLİLERİN yıldızı Lara Sanders, “Önce Olimpiyatları garantileyip ardından da altın madalyayı boynumuza takmak takım olarak bu inancı taşıyoruz. Debrecen’deki zorlu grubu lider bitirerek gücümüzü gösterdik artık kimse bizi yolumuzdan döndüremez” dedi.

BU KIZLAR OYUNU BIRAKMIYOR

MİLLİ Takım’ın koçu Ekrem Memnun, “Benim gördüğüm bu kızlar maçı bırakmıyor ve sonuna kadar da bırakmayacaklar. Çarşamba (Yarın) önemli bir maça çıkacağız ama inandığım için mücadele öncesi konuşma yapmayı bile düşünmüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!