Şampiyon Wozniacki

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Wozniacki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2014 09:48

TEB BNP Paribas İstanbul Cup" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nın teklerde şampiyon olan turnuvanın 1 numaralı seri başı Caroline Wozniacki, kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvada final maçının ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Wozniacki, finalde iyi oynadığını belirterek, "Kazanmak her zaman güzel. Her gün çalışmanızın sebebi bu. ABD Açık için de kendimi iyi hissediyorum. Bugün servislerim iyiydi. Gelen topların hepsini göndermeye çalıştım" dedi.

Maçta kendi oyununa konsantre olduğunu anlatan Danimarkalı tenisçi, "Bugün gayet rahattım. Topa erken vurmaya çalıştım ve iyi oynadım. Oyunda hızlı hareket ediyorum. Her zaman bu konuda antrenman yapıyorum. Sert zemini tercih ediyorum ama çimi de seviyorum" diye konuştu.

Son dönemde iyi oynadığını dile getiren Wozniacki, yeniden dünya 1 numarası olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Haberin Devamı

Danimarkalı tenisçi İstanbul'un muhteşem bir şehir olduğunu kaydederek, "Burası, sene sonu turnuvasında 1 numarayı elde ettiğim yer. Bugün de burada kazandım. İstanbul'da güzel şeyler yaşadım" ifadelerini kullandı.

Vinci: "İyi oynayamadım"

Finalde Wozniacki'ye yenilen İtalyan raket Roberta Vinci ise finalde iyi oynayamadığını aktardı.

Maçta çok hata yaptığını dile getiren Vinci, "Wozniacki iyi oynadı, her topu geri göndermeye çalıştı. Genel olarak turnuvadaki oyunumdan memnunum ancak bugün iyi oynayamadım. Rakibim Wozniacki, bugün çok iyi oynadı. İki hafta üst üste finalde kaybetmek, kendime güvenimi etkilemiyor. Finale gelmek de önemli" şeklinde konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!