Şampiyon Victor Dubuisson

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Victor Dubuisson
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2015 12:09

Turkish Airlines Open'da şampiyonluğa Fransız Victor Dubuisson ulaştı.

Haberin Devamı

Antalya’nın Serik İlçesi’nde düzenlenen Turkish Airlines Open Golf Turnuvası’nın birincisi Fransız Victor Dubuisson oldu. 2013 yılının da şampiyonu olan Dubuisson, toplam 1 milyon 116 bin dolarlık ödülün sahibi oldu.

Avrupa Turu’nun 4’lü Final Serisi’nin ilk ayağı olan Türk Hava Yolları’nın (THY) sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Open 2015 Golf Turnuvası sona erdi. Serik’e bağlı Belek Turizm Merkezi’ndeki Montgomerie Maxx Royal Sahası’nda 29 Ekim’de başlayan turnuva bugünkü oyunlarla tamamlandı. Turnuvayı, Fransız Victor Dubuisson -22 oynayarak ilk sırada tamamladı.

18’inci çukurda son vuruşunu yaparak turnuvayı birinci bitiren Dubuisson, gözyaşlarını tutamadı. Dubuisson’un şampiyonluğu şampanya patlatılarak kutlandı.

Turnuvayı Güney Afrikalı Jaco Van Zyl -21 ile ikinci, Taylandlı Kiradech Aphıbarnrat -20 ile üçüncü tamamladı. Dünya golfünün zirvesinde yer alan ve Turkish Airlines Open’da favori gösterilen Kuzey İrlandalı Rory McIlroy ise turnuvayı -16 ile 6’ncı sırada tamamladı. Türkiye adına turnuvada yarışan Ali Altuntaş da -5 skorla turnuva tarihinde en iyi dereceyi yapan Türk oyuncu oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!