Şampiyon güreşçiye araba hediyesi

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon güreşçiye araba hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2012 16:55

Hendek Belediyesi, Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 63 kiloda birinci olan Ensar Karabacak'a sıfır kilometre otomobil hediye edecek.

Polonya'da yapılan Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda 63 kiloda şampiyon olan Hendek Belediyesi Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Karabacak ve 69 kiloda şampiyon olan İstanbul Güreş İhtisas Kulübü sporcusu Yunus Başar, Hendek ilçesinde törenle karşılandı. Şampiyon sporcular, ilçede araçla tur atarak belediye önündeki tören alanına geldi.

Törende konuşan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, kendisinin de sporla yakından ilgilendiğini belirterek, başarılı sporculara destek olacaklarını söyledi.

-Avrupa şampiyonlarına otomobil hediye edecek-

Dünya şampiyonuna ev, Avrupa şampiyonuna da araba hediye ettiklerini ifade eden İnci, şöyle konuştu:
“Her alanda, Dünya'da ve Avrupa'da, Hendek'in adından söz ettirdik. Şampiyonumuz hiçbir sporcuya puan vermedi. İşte Hendek'in üstünlüğü budur. Bayrağımızı dalgalandırıp, İstiklal Marşımızı söyleterek göğsümüzü kabartan sporcularımızı tebrik ediyorum. Hocalarımız da büyük emek vererek ilçemizde şampiyon sporcular yetiştiriyorlar. Şampiyonlarımızı ödüllendiriyoruz. Söz verdiğimiz gibi Avrupa şampiyonlarımıza araba, Dünya şampiyonlarımıza da ev veriyoruz. Ensar'a en kısa zamanda törenle arabasını hediye edeceğiz. Bu başarılar daha ileriye gidecektir inşallah.”

Hendek Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Feyzullah Köstereli ise uluslararası alanda böyle bir başarı yakalamanın haklı gururu yaşadıklarını söyledi.

İnci, konuşmaların ardından Karabacak ve Başar'a cumhuriyet altını taktı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!