Şampiyon Boğaziçi Paten Kulübü

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon Boğaziçi Paten Kulübü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2010 15:28

Buz hokeyinde 2009-2010 sezonu şampiyonu Boğaziçi Paten Kulübü oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Erkekler 1. Ligi play-off müsabakaları dün oynanan maçlarla tamamlandı. Play-off finalinde Erzurum Gençlik Spor Kulübü'nü 4-3 yenen Boğaziçi Paten Kulübü sezonu ilk sırada tamamladı.

Erzurum Gençlik Spor Kulübü ikinci olurken, Buz Kartalları Spor Kulübü'nü 5-5 berabere biten maç sonunda oynanan uzatma devresinde altın gol ile mağlup eden Şampiyon Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Akın Kılavuz, play-offta oynanan 4 maçtan üçünün beraberlik sonrası gelen altın gollerle tamamlanmasının izleyicilere heyecanlı anlar yaşattığını belirterek, maçlardaki mücadeleden dolayı tüm sporcu ve antrenörleri kutladı.

Erkekler 1. Ligi sonunda Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından kupa ve madalyaların dışında birinci olan takıma 5 bin, ikinci olan takıma 3 bin, üçüncü olan takıma ise bin lira para ödülü verildi.

Bu arada play-offlarda en değerli oyuncu Boğaziçi Paten Spor Kulübü'nden Bekir Akgül, en iyi kaleci Şampiyon Spor Kulübü'nden Selçuk Karbuz, en iyi forvet Erzurum Gençlik Spor Kulübü'nden Alparslan Bakanoğlu ve en iyi defans Buz Kartalları Spor Kulübü'nden Erkan Tokyürek seçildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!