Samet Aybaba: Onu oynatmayacaksa antrenörlüğü bıraksın

Güncelleme Tarihi:

Samet Aybaba: Onu oynatmayacaksa antrenörlüğü bıraksın
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 16:03

Teknik direktör Samet Aybaba, Fenerbahçe'nin Hakan Çinemre'yi mutlaka oynatması gerektiğini savunarak, "Hakan, Alves'ten de Kadlec'den de iyi" dedi. Aybaba, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde Fernandes ve Quaresma'nın ayrılık sürecine ilişkin de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba, NTV Spor'un canlı yayına katılarak futbol gündemini değerlendirdi. Siyah beyazlı kulüpteki günlerine ilişkin çarpıcı itiraflarda bulunan Aybaba, Fenerbahçe'yi çalıştıran Vitor Pereira'ya da önemli mesajlar gönderdi.

Samet Aybaba: Onu oynatmayacaksa antrenörlüğü bıraksın

Hakan Çinemre geçen sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giymişti.

Samet Aybaba, sakatlıkları bulunan Simon Kjaer, Bruno Alves ve Abdoulaye Ba'nın yokluğunda forma giyip giymeyeceği tartışılan Hakan Çinemre'nin mutlaka oynatılması gerektiğini söyledi. Geçen sezon Adana Demirspor'da sportif direktör görevi yaparken transfer ettiği Hakan'ın hem Bruno Alves'ten hem de Ba'dan çok daha futbolcu olduğunu savunan Aybaba, şunları söyledi:

Haberin Devamı

"OZAN'I DA OYNATACAKSIN"
"Fenerbahçe'nin üst düzey oyuncuları var. Arasına bir genç oyuncu sokmak risk ise, Pereira antrenörlük yapmasın! Bırakacaksın görevi o zaman. Hakan Çinemre, Alves'ten de Kadlec'ten de daha iyi oyuncu. Topu oyuna iyi sokar. Oyunu iyi okur. Alves ve Kadlec'te bunlar yok. Bu çocukları oynatalım. Oynatalım ki, Fenerbahçe'ye de Milli Takım'a da katkısı olsun. Ozan'ı da oynatacaksın. Meireles'ten çok daha iyi oyuncu."

Samet Aybaba: Onu oynatmayacaksa antrenörlüğü bıraksın

"FİKRET ORMAN, FERNANDES'I 12 MİLYON EURO'YA SATMADI"
Beşiktaş Teknik Direktörlüğü sırasında birlikte çalıştığı Fernandes ve Quaresma'nın ayrılık sürecinde yaşananları da anlatan Aybaba, şöyle devam etti:

"Ben, Fernandes'in gitmesini söyledim. 12-13 milyon Euro'luk teklif geldi. Başkan Fikret Orman 'Taraftara ne deriz?' dedi. Ben 'Buradayım, bir şey demek gerekirse beni gösterin' dedim ama satmadı. Sonra Fernandes bedavaya gitti. Quaresma'nın gitmesi de benim üstüme yıkıldı. Quaresma ile hiç yüz yüze gelmedim. Quaresma'ya 'İndirime git' dediler o da gitmedi."

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!