Sakaryasporlu Alişen Kandil'e saldırı

Güncelleme Tarihi:

Sakaryasporlu Alişen Kandile saldırı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2006 15:49

Sakaryasporlu futbolcu Alişen Kandil, antrenman sonrası kimliği belirlenemeyen iki kişinin saldırısına uğrayarak gözünden yaralandı. Futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Alişen Kandil, dün akşam Rüstemler Tesisleri'ndeki antrenman çıkışında yanına gelen iki kişiyle birlikte, kulüp yemekhanesinde oturup sohbet etti. Daha sonra belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada kırılan bir çay bardağının parçası Alişen'in gözüne isabet etti.

Adatıp Hastanesi'ne kaldırılan futbolcu, buradan İstanbul Üniversitesi Çap Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Futbolcunun buradaki operasyonun ardından taburcu edildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sakaryaspor kulübünden alınan bilgide, Alişen Kandil'in kişileri tanımadığını, bir başka tanıdığının selamını getirerek
yanına geldiklerini söylediği kaydedildi. Kavganın ardından kulüpten ayrılan kişilerin yakalanması için emniyet müdürlüğüne başvurulduğu bildirildi.

FUTBOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan Sakaryasporlu futbolcular saldırıya tepki gösterdi. Ergün Teber, saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa zamanda yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

Saldırının Sakarya halkına yapıldığını ifade eden Ergün, "Futbolcumuz Sakarya'yı temsil eden bir futbolcu. Bu yapılmaması gereken bir şey, üzgünüz. Ali ağabeyin durumu iyiymiş. İnşallah en yakın zamanda aramıza katılır." dedi.

GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI

Bu arada Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, deplasman maçında en az bir puan hedefliyor.

Yeşil-siyahlı orta saha oyuncusu Hakan Özmert, Galatasaray'dan puan veya puanlar almak istediklerini belirterek, -"Zor bir maç olacak. Galatasaray gerçekten çok iyi oynuyor. Bana göre bu ligin en iyi oynayan takımı. Ama basit hatalardan kaybediyorlar. Bizim maçta çıkış arayacaklar. Biz de büyük takımları seviyoruz. Onlardan puan alıyoruz. İnşallah Galatasaray'dan da puanlar alırız. Bu güzel seriyi devam ettiririz. Bizim yerimiz bu değil. Daha üst sıralarda olmalıyız. İyi bir hava yakaladık." diye konuştu.

Yeşil-siyahlıların ümit milli oyuncusu Ergün ise, ligin en iyi futbol oynayan takımına karşı mücadele edeceklerini ifade ederek, "Galatasaray ligin en pozitif ve futbol oynayan takımı. En çok gol pozisyonuna giren takımı. Bunların bilincindeyiz. Tek bir hedefimiz var orada puan veya puanlar almak. Galatasaray'ı gözümüzde büyütmüyoruz. İnsanlar daha değişik görebiliyor ama bizim için o kadar önemli değil. Her takım herkesi yenebiliyor bu ligde. Bu daha belirgin hale geldi. Bizde Galatasaray'ı yenecek güçteyiz. Bunu da 3 büyük takımdan 7 puan alarak gösterdik. Ali Sami Yen'e en az bir puan almak için gidiyoruz." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!