Sakarya hisseleri satışta

Güncelleme Tarihi:

Sakarya hisseleri satışta
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2008 11:09

Sakaryalı iş adamı Nihat Özcan, Sakaryaspor hisselerinin ihale yoluyla satışı sürecinin durdurulması gerektiğini belirterek, kulübün yönetimine talip olduklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, Sakaryaspor'un yetiştirdiği futbolcu ve teknik adamlarla Türk spor tarihine damga vurduğunu belirterek, kulübün bugünkü durumuna gelmesinden sorumlu olanlardan hesap sorulması gerektiğini bildirdi.

Sakaryaspor'un Sakaryalılardan koparılması durumunda hem kulübün açıkta bırakılacağını hem de boş tribünlere oynanacağını ifade eden Özcan, açıklamasında şunlara yer verdi:
“Ben bir Sakaryalı olarak bu duruma daha fazla seyirci kalamadım ve camiamızın değerli büyüklerinden destek alarak Sakaryaspor yönetimine talip oldum. Spor kulüplerine siyaset bulaştığı sürece sporda başarıyı telaffuz edemeyiz. Kulüpler gerçek sahiplerine bırakılmalıdır.

Sakarya'nın ekmeğini yiyen, suyunu içen herkes bir platformda bir araya gelmeli ve Sakaryaspor'u masaya yatırmalıyız.”
Sakaryaspor ile ilgili düşüncelerini farklı platformlarda değişik kişilerle paylaştığını bildiren ve herkesin kulübün sağlam temellere oturtulması yönünde görüş belirttiğini kaydeden Özcan, açıklamasına şöyle devam etti:
“Bu bağlamda ben ve yakın arkadaşlarım ve ağabeylerim Sermet Şükür, Orhan Şenkardeş ve birçok iş adamımız, spor ve sanat dünyasından bizlere gönül veren kardeşlerimizle beraber bu sıkıntılı durumdan kulübümüzü en kısa zamanda kurtarmak ve hak ettiği yerlere, sağlam temellerle getirmek için Sakaryaspor yönetimine talibiz. Oluşturulacak platform için her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırız. Kulübümüzün kurtuluşu ihale süreci değil, birlik ve beraberliktir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!