‘Sadabad’a 820 milyonluk proje

Güncelleme Tarihi:

‘Sadabad’a 820 milyonluk proje
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2017 20:55

Ege Yapı, Maslak ve Kâğıthane’nin buluşma noktasında, Sadabad Deresi’nin kıyısında 820 milyon liralık değere sahip ‘Kordon İstanbul’ projesini satışa çıkardı.

Haberin Devamı

2 etap ve 10 bloktan oluşacak, 1+0’dan 4+1’e kadar bahçeli veya teraslı 559 konut ile 55 ticari bölüme sahip proje 30 ayda tamamlanacak. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekare arası değişen sınırlı sayıda konut ve ticari ünite için yüzde 18 indirimle kampanya başlattıklarını açıkladı.

3 YILDA 8 YENİ PROJE

Kabadayı, Ege Yapı olarak önümüzdeki 3 yıl için 8 yeni proje planladıklarını belirterek, “Toplamda 2.5 milyar liralık değeri olacak bu projelerimizin 4’ü Avrupa, 4’ü Anadolu yakasında olacak. Projelerimiz; Kâğıthane, Maslak, Beyoğlu, Fatih Çekmeköy (iki proje), Ataşehir (Yenisahra) ve Beylerbeyi’nde inşa edilecek. Kâğıthane, Fatih ve Beylerbeyi’ndeki projelerimizde inşaatlar başladı. Diğer projelerimiz planlama ve ruhsat aşamasında. Bu yıl Kordon İstanbul ile toplamda 4 projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz. 2017 yılı için şirket olarak yüzde 15 büyüme ve bin 250 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz” dedi.
Kordon İstanbul projesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Sadabad Deresi Islah projesiyle bir bütün olduğunu belirten Kabadayı, “Projemiz tamamlandığında yeşilin ve mavinin tarihi dokuyla modern doku arasında bağlantı oluşturduğu 9 kilometrelik kesintisiz bir yeşil koridor ortaya çıkmış olacak” dedi. Kabadayı, “Bölge, 3 katlı boğaz geçiş tünelinin çıkış noktası, dekovil hattı, metro ve havaray hatları, E5 ile E6 gibi ana arterlere kolay ulaşımı ve düzenli ulaşım planlarıyla da dikkat çekiyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!