Sabri patlaması!

Güncelleme Tarihi:

Sabri patlaması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2015 22:08

Galatasaray taraftarlarının Bursaspor maçında sürekli ıslıkladığı Sabri Sarıoğlu, ilk 2 golün hazırlayıcısı oldu. Tecrübeli futbolcu, Yasin'in attığı 2. golün ardından takım arkadaşlarının sevincine katılmadı ve kale arkasındaki taraftarlara dik dik baktı. Sabri, maç sonundaki sevince de katılmadı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da konuk ettiği Bursaspor'u 3-0 yenerek kötü gidişe son verirken, karşılaşmaya damga vuran isimlerin başında Sabri Sarıoğlu geldi.

Sarı kırmızılı yönetimin maçtan 10 saat önce 'sözleşmesindeki otomatikman uzama maddesini iptal ettik' diye açıklama yaptığı tecrübeli futbolcu, gün boyunca sosyal medyada en çok tartışılan isim oldu.

Başta Galatasaraylılar olmak üzere binlerce futbolsever sosyal medyadan Sabri hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin Bursaspor maçında ilk 11'de görev verdiği tecrübeli oyuncu, Galatasaray'ın ilk yarıdaki kötü oyunu sonrasında taraftarların tepkilerine hedef oldu. 

Ancak ikinci yarıda her şey değişti. Hırslı futboluyla dikkat çeken Sabri, sarı kırmızılı takımın 68. dakikada Podolski ve 80. dakikada Yasin Öztekin'in attığı gollerin hazırlayıcısı oldu.

Haberin Devamı

Takım arkadaşlarından büyük övgü alan Sabri'nin, ikinci golden sonraki hareketi ise resmen bir öfke patlaması idi. Maç boyunca ıslıklanan sarı kırmızılı futbolcu, Yasin'in golünün ardından takım arkadaşlarının sevincine katılmadı ve kale arkasındaki tribüne yaklaşık 2 dakika dik dik baktı. Taraftarlar Sabri'nin bu hareketine küfürle karşılık verirken, Sneijder gelerek kendisini tribünün yanından uzaklaştırdı.

Sabri'nin taraftara olan tavrı bununla da bitmedi; maçtan sonra takım arkadaşları sahanın ortasında sevinirken, tecrübeli oyuncu direkt soyunma odasına gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!