Sabri patladı: Ben böyle bir şey görmedim!

Güncelleme Tarihi:

Sabri patladı: Ben böyle bir şey görmedim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2016 23:00

Galatasaray'ın Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği ve dört kırmızı kartın çıktığı karşılaşma sonrası Sabri Sarıoğlu açıklamalarda bulundu. Sabri Sarıoğlu, zorlu bir maç olduğunu söylerken, kendine yapılan eleştirilere de tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor maçının ardından, sarı kırmızılıların tecrübeli ismi Sabri Sarıoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.
Galibiyeti hak ettiklerini belirten Sabri, " Bugün güzel bir maç oldu. Çok iyi başladık. Sahada istekli bir takım vardı. Gol pozisyonlarına girdik, mağlup duruma düşmemize rağmen hiçbir zaman moralimizi bozmadık. Daha çok gol atabilirdik olmadı. Ama önemli olan kazanmamızdı. Kazanmayı hakettik. Bol pozisuyonumuz vardı. Hocamızın söylediği her şeyi yerine getirdik. Bundan sonrasında önümüzdeki tüm puanlarımızı toplamaya çalışacağız." diye konuştu.

Tecrübeli isim, çok ilginç bir maç yaşadıklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Bunca yıldır ilk kez böyle bir maça denk geliyorum. Trabzonspor'a geçmiş olsun diyorum. Futbol sadece mücadele edip kavga gürültü çıkarmak meselesi değil. Trabzonspor'da kırmızı kart görenlerin hepsi benim arkadaşım. Özer'i de, Salih'i de çok seviyorum. Kazanma hırsından herkesin böyle tepkileri olabiliyor."

Haberin Devamı

"BANA KARŞI ORGANİZE SALDIRI VAR"
Ben Galatasaray'da 20. yılımı doldurdum. Varımı, yoğumu ortaya koydum. Yeri geldi alkışlandım, yeri geldi tepki aldım. Ama hiçbir zaman küsmedim. Geçen yılki 3 aylık kadro dışı bırakılmamın ardından takıma katkı sağlayıp şampiyonlukta pay sahjibi olmak benim için büyük bir gurur vesilesi oldu. Özellikle yazılı basın kadro dışı kaldığım dönemden sonra hep beni kötülemeye çalıştı. Kimisi dedidkodu yaptı, kimisi bazı kişilerden telefon alıp haberler yaptı. Ben hepsinin kim olduğunu biliyorum ama açıklarsam Galatasaray camiası zarar görebilir.

"ALDIĞIN PARA HARAM DEDİLER"
Ben Galatasaray Kulübü'nde hiçbir zaman pazarlık yapmadım. Ama yazılı basın her gün benim aldığım ücreti kuruşu kuruşuna hesaplayarak, sanki ben Türkiye'nin en çok kazanan futbolcusuymuşum gibi gösterdi. Bunlar neden oluyor ben de anlamıyorum. Organize oluyor bu resmen. Ben başka bir futbolcunun aldığı paranın bu kadar detaylı  yazıldığını görmedim. Konuşulacak çok şey var ama benim Galatasaraylı duruşum gereği daha fazla konuşmuyorum. Bana paragöz dediler, aldın para haram dediler. 

Haberin Devamı

"EŞİM PİLOT OLDU, 'UÇAK ALDI' DEDİLER"
Kolay değil, 20 seneyi devirmişim bu kulüpte. kimse Galatasaray sevgimi azaltamaz. Ben kötü oynayabilirm ama hiçbir zaman kötü mücadele etmedim. Bunun arkasında kimler var? Beni sevmiyorlarsa açık açık söylesinler. Futbolumu geçip, bindiğim arabaya laf ediyorlar. Eşim pilot oldu, uçak aldı dediler. Yani ben her gün kendimle ilgil bambaşka haberler görüyorum. 2 senedir inanın nelerle karşılaşıyorum anlatamam."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!