Rüzgar gibi geçti

Güncelleme Tarihi:

Rüzgar gibi geçti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2012 15:39

Marmara Yelken Kulübü ve UNO’nun düzenlediği, Marmara Denizi’nin en önemli ve kapsamlı yarışlarından UNO İstanbul Sailing Cup dördüncü kez düzenlendi.

Haberin Devamı

8 - 9 Eylül tarihlerinde yapılan yarışa Marinturk İstanbul City Port’un ev sahipliği yaptı.

8 Eylül Cumartesi günü Pendik – Sedef Adası rotasında, 9 Eylül Pazar günü ise Pendik önünde rüzgar altı ve rüzgar üstü rotalarda şamandıra yarışlarıyla devam eden UNO İstanbul Sailing Cup 2012’de 11 tekne mücadele etti ve IRC 3 sınıfında Efes- Alize, IRC 4 sınıfında Mikro Yazılım- Cenoa yarışları birincilikle tamamladı. Bu yıl ilk kez Uno İstanbul Sailing Cup’a katılan Sportboats mücadelelerinde ise SMS 1 sınıfında Wraceboat, Sportboats SMS 2 sınıfında ise FB2 Ford Otosan birinci oldu.

UNO İstanbul Sailing Cup’ta gelenek bozulmadı; yarışlar boyunca tüm tekneler tek bir pantondan hareket ederek aynı pantona bağlı kaldı ve bu şekilde yapılan ilk ve tek yarış olma özelliğini korumaya devam etti.

Yarışlar coşkulu bir törenle sona erdi.

EFES ALİZE  TAKIMININ GÖNÜLLÜ YELKENCİLERİ

Yarışta dikkat çekici notlardan biri de evine kupayla dönen Efes Alize Takımı yelkencilerinin, tamamının bu spora gönül veren Efes personeli olduğu ve çalışanlara sunulan kurs sayesinde yelkencilik yapabildiklerini öğrenmemiz oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!