Rossi başı dertte! Tekme attığı kadın...

Güncelleme Tarihi:

Rossi başı dertte Tekme attığı kadın...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2016 10:24

Bir kadın taraftar, Valentino Rossi'nin kendisine padok alanında kasıtlı olarak tekme attığını iddia etti. Taraftar ayrıca İtalyan sürücüye dava açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Sezonun son yarışı olan Valencia'da dördüncü olan Valentino Rossi'nin başı Cumartesi günü padok alanındaki bir olay sebebiyle dertte!

İtalyan sürücü padok alanında scooter ile yoluna devam ederken bir kadın taraftarın karşısına çıkmasından sonra İtalyan sürücünün ayağıyla taraftarı ittiği ortaya çıktı. Bu olayın video kayıtlarını inceleyen taraftar, Rossi hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

Video kayıtlarında Valentino Rossi ve bir takım görevlisinin scooter ile geldikleri görülmekte. Rossi'nin tepkisine maruz kalan kadın taraftar ise selfie çubuğuyla birlikte İtalyan sürücünün fotoğrafını çekmeye çalışıyordu.

Bu olayın gündeme gelmesiyle birlikte Rossi'den açıklamalar geldi. Rossi, padok alanının çok kalabalık olduğunu söylerken aynı zamanda özür diledi.

Haberin Devamı

"Bayandan özür diliyorum, ancak daha öncesinde söylediğim gibi padok alanında yaşamak imkansız hale geliyor. Özellikle Valencia gibi pistlerde çok zor.Etrafımda çok fazla insan vardı ve birçoğu benimle fotoğraf çektirmeye çalışırken bazıları da şapkamı çalmaya çalışıyordu. Bu şartlar altında bunun gibi şeylerin olabileceğini anlamalılar."

Olayın bir diğer kahramanı olan ve Rossi'nin hareketine maruz kalan kadın taraftar Ana Cabanillas ise ilk etapta bu olay hakkında yasal işlem başlatmak istemediğini ancak video kayıtlarını izledikten sonra yasal işlemlere başvurmaya karar verdiğini ifade etti.

"Kasıtsız bir hareket olsaydı Rossi'nin özrünü kabul ederdim ancak video kayıtlarını izledikten sonra bunun peşini bırakmayacağım çünkü bu sadece bir tekme değildi. Aynı zamanda bana dirseğiyle vurdu ve bunu bilerek yaptı. Bunu savunamazsınız."

Rossi başı dertte Tekme attığı kadın...
Tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!