Ronaldinho Samet

Güncelleme Tarihi:

Ronaldinho Samet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2006 17:11

Polisgücü'nde futbol oynayan Samet(19), hafta sonunda oynadıkları ve Kavakyolu Belediyespor'u 7-1 yendikleri maçta kornerden 3 gol attı; bir vuruşu da direkten döndü.

Haberin Devamı

Erzincan Birinci Amatör Küme'de hafta sonu oynanan Polisgücüspor - Kavakyolu Belediyespor amatör maçını izlemeye gelenler ilginç bir rekora şahit oldular. Polisgücüspor'un genç futbolcusu Samet Kaşmer, sol ayağı ile kullandığı korner vuruşlarından takımına 3 gol kazandırdı. 7-1 kazandıkları maçta iki de asist yapan genç golcü, takımının sahadan 7-1 galip ayrıldığı maçın yıldızı oldu.

Zaman gazetesinde yer alan habere göre kullandığı iki korner atışından da birisinde top kale direğinden dışarı çıktı; bir diğerinde ise savunma son anda meşin yuvarlığı gol çizgisi üzerinden çıkardı.

Bir resmi maçta kornerden 3 gol atan belki de tek futbolcu olarak tarihe geçen Samet'in bu başarısı, ister istemez Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho'nun spor malzemeleri üreticisi nike için çekilen reklam filminde yaptığı şovu hatıra getiriyor. Filmde Ronaldinho, yeni kramponlarını giyip, ceza sahası dışından üst üste çektiği şutlarla kale üst direğini dövüyordu.

Haberin Devamı

Polisgücüspor Teknik Sorumlusu Necati Atıcı, Samet'in yeteneğinin tartışılmaz olduğunu, yüksek top tekniği ve oyun mantığının her ligde oynamak için yeterli olduğunu vurgulayarak, "Mücadele gücü ve istikrarsız olması en büyük eksiğidir" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!