Roland Garros'ta gün intikam günü

Güncelleme Tarihi:

Roland Garrosta gün intikam günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2014 10:57

Sezonun ikinci Grand Slam'i olan Roland Garros'ta sona doğru yaklaşılırken kadınlarda bugün finale çıkacak isimler belli olacak.

Haberin Devamı

Dünya 8 numarası Maria Sharapova geleceğin 1 numarası olarak lanse edilen Kanadalı Bouchard ile karşılaşacak. Bir diğer yarı final mücadelesi ise finale çıktığı anda WTA sıralamasında 3. sıraya yerleşecek olan Halep ile Alman Petkovic arasında olacak.

Şüphesiz bu maçlardan en ilgi çekici olanı Sharapova ile Bouchard arasındaki mücadele. Çünkü iki raket arasında kort dışında da müthiş bir gerilim söz konusu. Bu gerilimin sebebi ise Kanadalı tenisçinin Sharapova ile sevgilisi Dimitrov'un arasına girmesinden kaynaklanıyor. Çeyrek finalde elediği Navarro maçı sonrası Bouchard, 'Sharapova'ya saygı duyuyorum fakat onunla arkadaş değiliz' açıklamasını yaptı ve gerilime başka bir boyut kattı.

Tenis dünyasının en büyük yıldızlarından biri olan Maria Sharapova bilindiği üzere Bulgar raket Grigor Dimitrov’la birlikte. Şu an ilişkileri normal seyirde fakat bu ikilinin arasına 3 ay önce Kanadalı Eugenie Bouchard’ın girdiği iddia edilmişti. Daha önce Justin Bieber’la birlikte olmak istediğini belirten 20 yaşındaki Bouchard ile Dimitrov arasındaki yakınlaşma 2014 Meksika Açık’ta başlamış, Bouchard ile Dimitrov turnuva öncesi birlikte antrenman yapmıştı. İkilinin kumsalda yürüdüğü ve yüzdüğü iddia edilmiş, bu olay karşısında Sharapova’nın ciddi bir kıskançlık krizine girdiği belirtilmişti. Şimdi iki raket Roland Garros'ta finale çıkmak için kortta karşı karşıya gelecek.

Bakalım Sharapova o günün intikamını alacak mı yoksa geleceğin 1 numarası olarak lanse edilen Bouchard yükselmeye devam mı edecek? Ayrıca iki raketin maç içinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!