Rixos Kupası'nda yarışacaklar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Rixos Kupasında yarışacaklar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2010 16:30

Antalya'da 15 Eylül'de başlayacak olan 3. Rixos Uluslararası Basketbol Kupası'nda yarışacak takımlar belirlendi.

Haberin Devamı

Antalya Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda 15-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kupa maçları basketbol severleri biraraya getirecek.

3. Rixos Uluslararası Basketbol Kupası'nda yarışacak takımlar belli oldu. 15-17 Eylül tarihleri arasında Antalya Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek Rixos Basketbol Kupasında karşılacak takımlar Rusya'dan Dinamo Moskova, Almanya'dan Dusseldorf Giants ve Türkiye'den Galatasaray Cafe Crown ile Medical Park Trabzonspor olmak üzere toplam 4 takımdan oluşuyor.

Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı, TED Kolejliler Takımı, Ülkerspor ve Opel Skyliners takımlarının koçlukluranı yaparak büyük başarılara imza atmış Murat Didin, Rixos Uluslararası Basketbol Kupası'nın organizasyon koordinasyonu ve danışmanlığını yürütüyor. Didin, takım seçimlerini yaparken oldukça zorlandıklarını belirterek, başarılı ve heyecanlı bir turnuva olacağını kaydetti.

Haberin Devamı

Rixos Hotels, kupada yarışacak takımların konaklama sponsorluğunun yanı sıra antrenman yapmaları için saha ihtiyaçlarını da karşılayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!