Riekerink'ten Barcelona'lı oyuncuya veto!

Güncelleme Tarihi:

Riekerinkten Barcelonalı oyuncuya veto
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2016 00:09

Hollandalı teknik adam, Barcelona'da forma giyen Song'un kaliteli bir oyuncu olduğunu ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray için iyi bir seçim olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Galatasaray, geçen sezonu West Ham United'da kiralık olarak geçiren Song'un özellikle son 2 sezonda yaşadığı ciddi sakatlıkları öne sürerek, kapsamlı bir sağlık raporu istemişti.

Riekerinkten Barcelonalı oyuncuya veto
Sarı kırmızılı yetkililer, Song için yaşadıkları endişeyi Riekerink ile de paylaşınca, tecrübeli çalıştırıcı transferi veto etti. Geçtiğimiz sezon West Ham United'da kiralık olarak oynayan Song, Premier League'de 12 maça çıkmıştı.

Bonservisi Barcelona'ya ait Kamerunlu oyuncu için Galatasaraylı yetkililer bazı görüşmeler yapmış ve Song'un menajeri Galatasaray'ın ilgisine sıcak baktıklarını söylemişti.

Kariyerine Bastia'da başlayan Song, 2005'te Arsenal'e transfer olmuş ve burada 7 yıl forma giymişti. Sonrasında 15 milyon Sterlin bonservis bedeliyle Barcelona'ya giden 29 yaşındaki oyuncu, son iki sezonu ise West Ham United'da kiralık olarak geçirdi. Song'un Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Riekerinkten Barcelonalı oyuncuya veto

BRUMA VE TELLES'İN DURUMU

Galatasaray'da, geride kalan sezonu İtalya'nın Inter takımında kiralık olarak geçiren Alex Telles ile İspanya'nın Real Sociedad ekibinde yine kiralık olarak tamamlayan Bruma'nın durumları, yavaş yavaş netlik kazanıyor.

Sarı-kırmızılı kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, Portekiz'in Porto ekibiyle Telles için yapılan transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldı. Porto Kulübünün önerdiği 6,5 milyon Euro'luk teklife karşılık, Galatasaray'ın 7,5 milyon Euro talebinde bulunduğu, pazarlığın kısa zamanda sonuçlanabileceği aktarıldı.

Öte yandan, Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan ve Real Sociedad'da da iyi bir performans ortaya koyamayan Portekizli genç oyuncu Bruma'ya, Hollanda ekibi PSV Eindhoven'ın ilgisi sürüyor. PSV Eindhoven'dan bazı yetkililerin yeni bir teklifle yakın zamanda İstanbul'a gelecekleri bildirildi.

Haberin Devamı

Kulüp yetkilileri, PSV Eindhoven'ın talip olmasına karşın, teknik direktör Jan Olde Riekerink'in Bruma'ya şans vermek istediğini ve oyuncunun yeni sezonda takımda kalma olasılığının yüksek olduğunu ifade etti.

Ayrıca, bir sezon daha mukavelesi olmasına karşın kulüpten yeni sözleşme isteyen Aurelien Chedjou konusunda da belirsizlik sürüyor. Yeni mukavele talebi reddedilen oyuncunun menajerine, kulüp arayışına girebilecekleri ve istedikleri bonservis bedeline ulaşılması halinde Chedjou'nun gidebileceği iletildi. (NTV Spor)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!