Reztoran’ın 2’nci tur yatırımı 600 bin dolar

Güncelleme Tarihi:

Reztoran’ın 2’nci tur yatırımı 600 bin dolar
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2017 21:10

Daha önce Hürriyet Startup sayfasına konuk olan rezervasyon uygulaması ‘Reztoran’, ikinci tur yatırımını aldı. 600 bin dolar tutarındaki yeni yatırım turuna Hakan Sabancı, DVentures, Cem Garih, Mehmet Gül, David Nahmiyas, Can Gürel ve Alen Anav’ın yanı sıra Yunanistan’ın önemli yatırımcılarından Venture Friends’in kurucusu Apostolos Apostolakis katıldı.

Haberin Devamı

Girişimin ilk yatırımcıları olan A. Doğan Yalçındağ, Fırat İşbecer, Kaan Karamancı, Tunç Yalgın, Kerim Türkmen ve Çağlan Şahinbeyoğlu da ikinci yatırım tura katılan isimlerden oldu.

Reztoran’ın kurucusu Irmak Dönmez Büyümez, “Yeni yatırımla birlikte pazarlama çalışmalarımızı hızlandırarak daha çok kullanıcıya ve üye restorana ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

İlk yatırım turunda da şirkete yatırım yapan A. Doğan Yalçındağ, “Bundan iki yıl önce Türkiye’de Reztoran’a ilk yatırım yapanlar arasındaydım. Her geçen gün büyüyen Reztoran ailesinin yanında olmak ve Türk kullanıcılarının da bu sisteme alıştığını görmek benim için büyük mutluluk” diye konuştu.

Hakan Sabancı ise şunları söyledi: “Online restoran rezervasyonu dünyada gitgide yaygınlaşan bir sistem. Bu sistemin Türkiye’deki öncüsü olan Reztoran’ın bir parçası olmak oldukça gurur verici.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!