Recep: Gerekirse giderim

Güncelleme Tarihi:

Recep: Gerekirse giderim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 1997 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta hazırlık döneminden bu yana yedek kulübesinden kurtulamayan defans oyuncusu, ‘‘Toshack beni istemiyorsa bunu açıkça söylesin. Ben de kesin kararımı belirlerim'' dedi.

Sabrediyorum

Beşiktaş Kaptanı Recep Çetin, Teknik Direktör Toshack'a isyan etti ve ‘‘Yedek kulübesine hapsolacak oyuncu değilim'' dedi. Beşiktaş'ın çıkarları gereği Şampiyonlar Ligi eleme maçları bitimine kadar sabredeceğini ifade eden Recep, ‘‘Kariyerim ortada. Toshack artık beni tanımış olmalı'' dedi.

Beni dinlemiyor

Toshack'ın idman ve maçlardan sonra kendisi ile konuşmadığına dikkat çeken Recep, ‘‘Ben takım kaptanıyım. Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusunda çalıştım. Toshack beni dinlemiyor. Sanıyorum birileri Toshack'a benim hakkımda yanlış bilgi veriyor. Bunlar kendilerini çok iyi bilirler'' diye konuştu.

Çok çalışıyorum

‘‘İdmanlarda herkesten çok çalışıyorum. Beşiktaş'ın yıpranmaması için arkadaşlarıma destek oluyorum'' diyen Recep, yedek kalmaya dayanamadığını belirterek, ‘‘Toshack beni istemiyorsa bunu açıkça söylemeli. Ben de kesin kararımı verir, gerekirse Feyyazlar, Sergenler gibi ayrılırım'' ifadesini kullandı.

Toshack kapıları kapattı

Beşiktaş Teknik Direktörü John Benjamin Toshack, yarın Slovenya'nın Maribor takımı ile yapılacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için tesislerin kapılarını dış dünyaya kapattı.

Galli çalıştırıcı dün sabah sağnak yağış altında yapılan antrenmanda, gazetecilerin basın odasına girmelerini yasakladı. Maribor'u iki kez izlediğini belirten Toshack, ‘‘Beşiktaş turu geçecek güçtedir'' dedi.

OKTAY GOL ÇALIŞMASI YAPTI

Dünkü idmanda Oktay'a gol çalışması yaptıran Toshack'ın genç futbolcuya şans vereceği belirtildi. Bu arada G.Birliği maçı öncesinde antrenmanda sakatlanan Ertuğrul'un yarın akşamki maçta oynayamayacağı belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!