Ralliciler kanser hastaları için yarışacak

Güncelleme Tarihi:

Ralliciler kanser hastaları için yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2014 13:48

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı Ford Otosan 32. Kocaeli Rallisi, 13-14 Eylül'de düzenlenecek.Türkiye Otomobil Sporları Federasyonundan yapılan açıklamada, rallinin 13 Eylül Cumartesi Outlet Center'dan başlayacağı belirtilerek, ekiplerin bu yıl revize edilen 3 özel etabın ardından kent merkezinde yer alan seyirci özel etabında ilk günü sonlandıracağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nin otoparkındaki seyirci özel etabının Pembe Hanım Kanser Hastaları ve Yakınları Dayanışma Derneğinin tanıtımı için yapılacağı aktarılan açıklamada, yarış süresince kanser hastalığında erken teşhisin önemine dikkat çekileceği vurgulandı.

TAKIMLARDA CASTROL FORD LİDER

"14 Eylül sabahı yeniden direksiyon başına geçecek ekipleri, zorlu mücadele bekliyor olacak" ifadesine yer verilen açıklamada, şunlar bildirildi:

"Ford (10,10 kilometre), Transit (18,80 kilometre) ve Otosan (12,40 kilometre) özel etaplarını geçecek ekipler, Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecek. Ardından bu 3 özel etabı bir kez daha geçerek 17.00'de Outlet Center İzmit'te finiş podyumuna ulaşacaklar. Türkiye Ralli Şampiyonası'nda Castrol Ford Team Türkiye'den Murat Bostancı 88 puanla lider durumda, onu 70 puanla Tok Sport WRT'den Yağız Avcı ve 65 puanla yine Castrol Ford Team Türkiye'den Orhan Avcıoğlu takip ediyor.

Haberin Devamı

Takımlarda Castrol Ford Team Türkiye liderliği sürüyor, Tok Sport WRT ikinci, Bonus Unifree Parkur Racing de üçüncü sırada bulunuyor."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!