Q7, Ernst’i bile çıldırttı hemen gönderilmeli

Güncelleme Tarihi:

Q7, Ernst’i bile çıldırttı hemen gönderilmeli
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2012 00:00

“Portekizlilerden bazıları hemen gönderilmeli” diyen siyah beyazlıların eski yöneticisi, Denizli-Schuster değişikliğini ise televizyondan öğrendiğini anlattı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Kulübü Eski Yöneticisi Metin Keçeli, “Portekizlilerden bazıları hemen gönderilmelidir” dedi. CNN TÜRK’te yayınlanan Spor Masası programına katılan Keçeli, “Quaresma, Fernandes, Almeida ve Simao kötü oynuyor. Onlar bu şekilde oynayacak futbolcu değil. Beşiktaş-Galatasaray maçında Fabian Ernst çıldırdı ve Quaresma’nın üstüne yürüdü” ifadelerini kullandı. Eski başkan Yıldırım Demirören’i de eleştiren Metin Keçeli şunları söyledi:

Beşiktaş’ı TV’den takip ettim

“Yabancıların paraları oynatmadan ödendi. Yıldırım Demirören’in yöneticilik mantığı bizimle uyuşmuyordu. Demirören, transferi çok sevdiği için kendi yetkisini kullanarak oyuncu almıştır. Her gün kulübün içerisindeydim ama Beşiktaş’ı televizyondan takip ederdim. Yapılan transferi biz duyamazdık. Başkan tek imza ile transferi yaptırabilir. Mustafa Denizli’nin gidip, Schuster’in geldiğini televizyondan gördüm.”

 

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!