Prova Almanya'da

Güncelleme Tarihi:

Prova Almanyada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

Şimşekler kamp için Nürberg'i tercih etti.

Kırmızı beyazlılar, 12 Temmuz'da başlayacak Almanya kampında en az 3 hazırlık maçı yapacak. Daha sonra Antbch kentinde organize edilen 4 Alman ve 1 Özbek takımının katıldığı turnuvada mücadele edecek.

Önce Isparta'da

Antalyaspor'un Isparta kampı 29 Haziran'da başlayacak ve 8 Temmuz'da sona erecek. Kırmızı beyazlı futbolculara Isparta kampı sonrası bir gün izin verilecek ve takım 11 Temmuz'da toplanarak Almanya'ya gidecek. Teknik Direktör Metin Ünal, Antalya ile kardeş kent olan Nürberg'deki Holiday İnn Otel'de 14 gün sürecek kamp çalışmaları sırasında Alman takımları ile en az 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyor.

Antbch'de turnuva

Kırmızı Şimşekler daha sonra Nürberg'den ayrılarak 26 Temmuz'da başlayacak turnuva için Antbch kentine geçecek. Turnuvaya, Antalyaspor ile birlikte Alman 2. Lig takımlarından Aachen, Mannhain, Stutgart Kickers ve eyalet liginde mücadele eden NK Nijmegen ile Özbekistan 2. Lig takımı National Manşaft katılıyor. Antalyaspor, 27 Temmuz'da NK Nijmegen, 29 Temmuz'da ise Stutgart Kickers ile oynayacak.

Nürberg beğenildi

İlk iki maçta en çok puan kazanan takımlar final 30 Temmuz'da final için karşı karşıya gelecek. Genel Menajer Turgay Soyer, yöneticilerden İbrahim Çoksak ve Necdet Alacan ile antrenör Mehmet Uğurlu'nun Almanya'da yaptığı incelemeler sonucu Nürberg'de kampa yapma kararı aldıklarını belirterek, ‘‘Almanya kampı kadrosuna alınacak futbolcular Isparta'da 10 günlük çalışmalar sonunda belirlenecek’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!