Powerade PCA'de ilk dönem bitti

Güncelleme Tarihi:

Powerade PCAde ilk dönem bitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2008 00:00

Sporcu Performans Kampı "Powerade PCA" de 1 Haziran'da start alan ilk dönem kampında sona gelindi. Bu sabahki Pilates dersinin ardından kampın ilk dönem çalışmaları bitecek. Cumartesi günü sağlık kontrolünün ardından 2 gün dinlenecek olan sporcular, salı günü 2. dönem kampına katılacak sporcu arkadaşları ile beraber sürat, süratte devamlılık, reaksiyon, sıçrama, çeviklik ve laktat testlerine girecekler.

Haberin Devamı

1 Haziran'da yapılan sağlık kontrolü ile başlayan Powerade PCA de (Sporcu Performans Kampı) ilk dönem sona eriyor. Dün son kez atletizm ve ağırlık çalışan sporcular bu sabahki pilates dersinin ardından dinlenmeye geçecekler. Cumartesi sabahı sağlık kontrolünden sonra 1 Temmuz salı günü kampın 2. dönemine katılacak sporcularla beraber sürat, süratte devamlılık, reaksiyon, sıçrama, çeviklik, laktat ve cooper testlerine girecekler. İlk dönem oyuncularının bu testlerdeki verileri, 3 hafta evvel girdikleri testlerin verileri ile karşılaştırılacak ve kamp dönemindeki gelişimleri raporlayacak.
 
Powerade PCA kampının ilk döneminde NBA'de bu sezon müthiş bir performans göstererek ligin "En Çok Gelişme Gösteren Oyuncusu" ödülününü kazanan Hidayet Türkoğlu; Bayan Basketbol Milli Takımımızın oyuncularından Nevriye Yılmaz, Yasemin Horosan, Şaziye İvegin, Tuğba Taşçı, Seda Tekindağ; Bayanlar Basketbol Ligimizden Nazlı Güler, Müjde Yüksel ve Tuğba Kılınç; Altyapılardan Burak Akdağ, Caner Nalbantoğlu, Cüneyt Yılmaz, Erhan Dere, Kenan Evren Filiz, Nejat Erselcan, Serkan Şahin, Soykan Arıhan ve Yusuf Tekin yer aldı. Aynı zamanda PCA ekibi, İstanbul Pamukspor tesislerinde Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Ümit Bayan Milli Takımımızı da çalıştırdı.
 
30 Haziran daki sağlık kontrolünün ardından 1 Temmuz'da yapılacak testlerle start alacak 2. dönem kampına katılmak isteyen oyuncular için kısıtlı sayıdaki yer için son kayıt tarihi 28 Haziran 2008 Cumartesi. Kayıt için Powerade PCA Beylerbeyi Ofisi veya Kamp Koordinatörü Gökmen Ertem ile irtibata geçilebilinir.

Haberin Devamı

Kamp ücreti;
1. Lig Sporcuları için 1.500 YTL + KDV
2. Lig Sporcuları için 1.200 YTL+ KDV

Bölgesel Lig Oyuncuları için  800 YTL + KDV

Altyapı Sporcuları için ise 650 YTL + KDV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!