Potada Ümit Milli kadrosu açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Potada Ümit Milli kadrosu açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2008 18:28

Letonya'da 1-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılacak Ümit Milli Basketbol Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Haberin Devamı

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Ümit Milli Takım aday kadrosunun 24 Haziran Salı günü saat 16.00'da İstanbul'da, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda toplanarak antrenör Orhun Ene yönetiminde çalışmalara başlayacağı bildirildi.

Avrupa Şampiyonası'nın, Ümit Milli Takım aday kadrosunda bulunan oyuncular için jenerasyonun son şampiyonası olacağını ifade eden antrenör Orhun Ene, “Öncelikli hedefimiz Avrupa Şampiyonası'nda ilk 4 takım arasına kalabilmek. Takımda yer alan oyuncuların jenerasyonunun son şampiyonası olacak ve bu şampiyonada en iyisini yapacağız. (A) Milli Takım açısından hedef jenerasyon olmadık, ama iyi bir ekip olduk. Hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirip, çok hızlı gelişen Avrupalı rakiplerimiz ile başa baş mücadele ederek hedeflediğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Orhun Ene yönetiminde toplanacak Ümit Milli Takım aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Özgür Sevinç, Can Özcan, Deniz Tunca (Alpella), Kerem Özkan (Beşiktaş Cola Turka), Ziya Yarkan (Casa TED Kolej), Kadir Çıpa, Burak Selen (Darüşşafaka), Alican Güney (Fenerbahçe Ülker), Aziz Can Özdemir, Mustafa Görür (FMV Işık Spor), Altay Özurgancı (Galatasaray Cafe Crown), M. Azmi Turgut (Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi), Barış Hersek (Pertevniyal), Gökper Gen (Pınar Karşıyaka), Tufan Önen (Oyak Renault), Gökhan Karabıyık, Burak Özer, Melih Yıldız (TOFAŞ)

Ümit milliler, Avrupa Şampiyonası'nda, (B) grubunda İsrail, Gürcistan ve İtalya ile mücadele edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!