Potada Kartal pençesi

Güncelleme Tarihi:

Potada Kartal pençesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2005 00:00

Siyah beyazlıların başarılı koçu Murat Didin, ‘Bu başarı bir sırrın değil, realitenin ürünü. Bu realite de takımın birbirine, kulübe, camiaya inancı, yaratılan enerji ve verilen destek’ dedi.

TÜRKİYE Basketbol Ligi’nde Beşiktaş fırtınası esiyor. Siyah beyazlılar 12. haftanın kapanış maçında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 73-68 yenerek liderliğini sürdürürken, bu sezon Akatlar’da oynadığı 8. maçından da galibiyetle ayrıldı. 12 haftada 10. galibiyetini alan siyah beyazlıların koçu Murat Didin, başarılarının perde arkasını şu sözlerle açıkladı: ‘Bu işin sırrı olmaz, realitesi olur. Bu realite de takımın birbirine, kulübe, camiaya inancı, herkesin kendini güvende hissetmesi ve bir diğeri için daha inançla çalışması. Beşiktaş taraftarının yine basketbola büyük bir inançla takım için yarattığı enerji ve destek de bu realitenin önemli parçası. Bütün bu unsurlarla şansımız da birleşince, başarının açılımı ortaya çıkıyor. İnşallah Erdemir’i de yenip 2005’i galibiyetle bitirmek istiyoruz.

Kerem’in çıkışı sürüyor

F.Bahçe’nin bölge savunmasına isabetli atmadığımız anlarda dahi hiç savunma direncimizi ve kazanma inancımızı düşürmeyen bütün takımımızı yürekten kutluyorum. O direnci ve enerjiyi hep yanımızda ve içimizde hissettiren ve güzel Akatlar ortamını yaratan Beşiktaş seyircisine de bu değerli galibiyeti yeni yıl hediyesi olarak armağan ediyoruz. Kerem takım liderliğini ve çıkışını aynen sürdürürken, oyuna giren bütün oyuncularımızın galibiyete çok büyük katkısı oldu.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!