Potada Havuç morali

Güncelleme Tarihi:

Potada Havuç morali
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2003 01:55

Milli Takımımız, Hollanda maçının işlendiği dizinin bu haftaki bölümünün ana konusu oldu. Taşfırın erkeği Haluk, havuç, dominant teyze, light Selami de çarşamba günkü zorlu sınavda Abdi İpekçi Salonu'nda millilerimize destek olacak.

Yıldızlar birarada

12 Dev Adam ile ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın ekibi omuz omuza verdi. Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde çarşamba günü Hollanda, cumartesi günü de Litvanya ile karşılaşacak olan A Milli Basketbol Takımımız, bu zorlu sınavlar öncesi dizinin ana konusu oldu.

Hollanda maçı

Salı günü atv ekranlarında yayınlanacak dizide, 12 Dev Adam'ımızın Hollanda maçı ve onlara destek olunması ele alınıyor. Dizinin sevilen karakterleri taşfırın erkeği Haluk, light Selami, havuç, dominant teyze, Duygu ve Meltem bu kez milli takımla tatlı bir heyecanı ekrana getirecek.

Tribünde destek

Bu dayanışmayı çarşamba günü de Abdi İpekçi Salonu'ndaki 12 Dev Adam'ın Hollanda ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçında göreceğiz. Çocuklar Duymasın ekibi Hollanda maçında tribündeki yerini alarak ay-yıldızlılarımıza moral verecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!