Potada, gençler yenildi: 75-74

Güncelleme Tarihi:

Potada, gençler yenildi: 75-74
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

GENÇ Milli Basketbol Takımımız, Belçika'daki özel turnuvada ilk maçında Fransa'ya 75-74 yenildi. Gent şehrindeki karşılaşmanın ilk yarısı da 42-35 Fransa'nın lehine sona erdi. Genç milli takımın skor dağılımı şöyle: Ender 16, Cevher 3, Can 7, Mesut 8, Erkan 7, Orbay 25, Mutlu 2, Barış 4, Oktay 2.

UEFA'dan doping kontrolü

UEFA, 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda finallere katılacak ülkelerin milli takımlarına, müsabaka dışı doping kontrolü yapma kararı aldı. UEFA Yürütme Komitesi'nin geçen temmuz ayında yaptığı toplantıda aldığı karar doğrultusunda, noter huzurunda çekilecek kura ile aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 16 takımdan, grup başına bir takım olmak üzere dördünün test için belirleneceği ve daha sonra şampiyona başladığında seçilen her takımdan 4 futbolcunun doping testine tabi tutulacağı kaydedildi.

Antalyaspor'un transfer atağı

ANTALYASPOR, kadrosunu takviye etmek için harekete geçti ve ilk etapta Adanaspor'un 26 yaşındaki stoperi Şenol Yavaş ile el sıkıştı. Kırmızı beyazlı yöneticiler, G.Antepsporlu Ali İbrahim ve Denizlisporlu Guaye Adama ile de prensip anlaşmasına vadı. Genel menajer Erdal Akpınar, ‘‘Şenol'un işi kesin olarak bitti. Ali İbrahim ve Adama ile de kısa sürede sözleşme imzalayacağız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!