Polat'tan Arda-Yıldırım görüşmesini yorumladı

Güncelleme Tarihi:

Polattan Arda-Yıldırım görüşmesini yorumladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2009 15:59

Galatasaray'ın başarılı kaptanı Arda Turan ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın İstinyepark Alışveriş Merkezin'de bir araya gelmesinin yankıları sürüyor.

Haberin Devamı

Arda ve Yıldırım'ın samimi görüntüler çizdiği görüşme için Galatasaray Başkanı Adnan Polat, "Kimle isterse buluşsun! Benden ona izin var zaten" şeklinde yorumlayarak kaptanına olan güvenini bir kez daha dile getirdi.

Galatasaray'ı yakından takip eden deneyimli gazeteci Bahri Havadır, Akşam Gazetesi'ndeki keöşesinde, Adnan Polat'ın bu buluşmayı nasıl karşıladığını yazdı.

İşte Polat'ın sözleri:

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Monaco'daydı 22 Eylül'de. Telefonu çaldı:
-Başkan duydun mu? Arda, Aziz Yıldırım'la buluşmuş!
-Nerede?
-İstinye Park'ta.
Bir kahkaha attı Polat, sonra da ekledi:
-Yahu rahat bırakın çocuğu. Kimle isterse buluşsun! Benden ona izin var zaten.
Telefonu kapattı. Yanındakilere de dedi ki;
'Ne komikliktir bu kardeşim. Transfer görüşmesi yapan adam İstinye Park'ta onca kişinin içinde mi konuşur? Hem ben de Fenerbahçeli bir futbolcu kardeşimle karşılaşırsam kafamı çevirip görmezden mi geleceğim? Elbette selamlaşıp, iki laf ederiz yani...

Haberin Devamı

İSTİNYEPARK'TA NE KONUŞULDU

Sezon başında Arda için 15 milyon euro teklif eden ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Arda'dan olumsuz yanıt alan Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı'nda karşılaştığı Arda ile bayramlaştı.

Galatasaray'ın Kaptanı, Yıldırım'a 'Fenerbahçe iyi gidiyor' deyince Fenerbahçe Başkanı da 'Siz de iyi gidiyorsunuz' karşılığını verdi. Arda daha sonra yemek yiyen Roberto Carlos ve eşiyle de bayramlaştı.

Fenerbahçe Başkanı ne Galatasaray Kaptanı transfer konusuna hiç girmediklerini belirterek 'Bu tamamen tesadüfi bir buluşma ve bayramlaşma' dediler.

Polattan Arda-Yıldırım görüşmesini yorumladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!