Pist'te 3. Ayak tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Pistte 3. Ayak tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2014 14:32

Türkiye Pist Şampiyonası'da Intercity İstanbul Park 3. ayak yarışları yapıldı.

Haberin Devamı

Intercity İstanbul Park pistinde gerçekleştirilen yarışlarda maxi ve süper grupta 18 sporcu start aldı. Süper grup ilk yarışını Borusan Otomotiv Motorsport pilotu İbrahim Okyay birinci tamamlamadı. Yarışa İsviçre'den katılan ETCC pilotu Peter Rikli, Honda Civic Type-R ile ikinciliği kazanırken, Borusan Otomotiv Motorsport pilotu Levent Kocabıyık yarışı üçüncü sırada bitirdi.

İbrahim Okyay, ikinci yarışı da zirvede tamamlamayı başarırken, konuk İsviçreli pilotlar Peter Rikli ikinci, Ronny Jost üçüncü oldu. Levent Kocabıyık bu yarışı dördüncü tamamlamasına rağmen, şampiyonadaki liderliğini sürdürdü.

Maxi grupta ise Ülkü Motorsport pilotu Ümit Ülkü ilk yarışta damalı bayrağı ilk gören pilot olmayı başarırken, yarışı aynı takımdan Bilal Saygılı ikinci, Ali Özerinç de üçüncü sırada tamamladı. BMW M3 ile mücadele eden Loft Oil T-Max Racing pilotu Ayhan Germirli ise son turda spin atarak ikinci sürdürdüğü yarışı dördüncü sırada tamamlayabildi.

Günün ikinci yarışında 6 tur liderliği sürdüren Ayhan Germirli, Ümit Ülkü'nün atakları sonunda bu pozisyonu kaybederek ikinciliği elde etti. Organizasyonda Ümit Ülkü'nün ikinci kez birincilik kazanırken, üçüncü Ülkü Motorsport takımından Galip Atar oldu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!