Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağı İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Pist Şampiyonasının ikinci ayağı İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2010 17:28

2010 Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağı, 19-20 Haziran günlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) organizasyonuyla İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde yapılacak.

Haberin Devamı

EOSK'tan yapılan yazılı açıklamada, ilk ayağı İstanbul Park Pisti'nde koşulan şampiyonada yaşanan büyük çekişmenin İzmir'de de devam etmesinin beklendiği kaydedildi.

19 Haziran Cumartesi gerçekleştirilecek idari ve teknik kontroller sonrası Porsche GT Cup ve Türkiye Pist Şampiyonası antrenmanlarının yapılacağı ifade edilen açıklamada, aynı gün saat 14.30'da başlayacak sıralama turlarının ardından Safari Cup ve Porsche GT Cup 1. yarışlarının saat 17.15'ten itibaren gerçekleştirileceği belirtildi.

20 Haziran Pazar günü ise yarışlar saat 13.00'de başlayacak. Super Grup ve Maxi Grup kategorilerindeki şampiyona yarışlarının yanı sıra Amatör Pist Grubu, Safari Cup ve Porsche GT Cup yarışları da İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde aynı gün start alacak.

Türkiye Pist Şampiyonası'nda İstanbul Park'ta yapılan ilk yarış sonrasında Süper Grup kategorisinde Aytaç Biter lider durumda. Maxi Grup'da ise Rıfat Sarıcaoğlu 20 puan ile ilk sırada.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!