Pinto rest çekti

Güncelleme Tarihi:

Pinto rest çekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2003 01:49

‘‘1.5 milyon dolardan aşağı bir rakama gitmem’’ diyen Pinto, gerekirse durumu FIFA'ya bildireceğini söyledi. Terim, Brezilyalı futbolcuyu gönderip, Tamas'tan yararlanmanın hesaplarını yapıyor.

Pazarlık sürüyor

Galatasaray, Brezilyalı futbolcu Fabio Pinto ile yollarını ayırmaya karar verdi. Sarı kırmızılı yöneticiler, Pinto'nun menajeri Alexsandr Martin Everton ile 5 gündür görüşmelerini sürdürdüyor. Teknik direktör Fatih Terim ve yöneticiler Pinto'ya ‘‘600 bin doları al git’’ teklifini sundu.

Brezilyalı diretiyor

‘‘1.5 milyon dolardan aşağıya inmem’’ diyerek rest çeken Pinto'nun istediği rakamın verilmemesi halinde Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet edeceği öğrenildi. Sarı kırmızılı yöneticiler ise, ‘‘Kesinlikle 1.5 milyon dolar vermeyiz. Bizim vereceğimiz son fiyat 600 bin dolardır’’ görüşünde birleştiler.

Gitmeyi istemedim

Pinto, ‘‘Beni istemeyen G.Saray bunun mali külfetini ödemek zorundadır. Ben yönetime ‘Gitmek istiyorum' diyerek müraacat etmedim. Takımda beni istemiyorlarsa isteklerime de saygı duymak zorundalar’’ diyerek kesin ve net kararını açıkladı. Galatasaray yönetiminin bu çıkıştan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Tamas hazırlığı

Brezilyalı futbolcunun yollanması için kesin bir rapor veren Terim’in bu futbolcunun yerine yabancı kontenjanına takılan ve Türkiye Ligi'nde forma giyemeyen Tamas'ı kadroya dahil edeceği ifade edildi. Terim'in yönetime, ‘‘Tamas'tan uzun vadeli yararlanmayı düşünüyorum. Sorunu en çabuk zamanda çözelim’’ dediği belirtildi.

Konuşmak yasak

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, istenilen performansı sergileyemeyen futbolcularına konuşma yasağı getirdi. Terim, ‘‘Kimse konuşmayacak. Hiçbir konu hakkında yorum yapmayacak. Milli Takım’daki futbolcular bile susacak’’ dedi ve özellikle Suat Usta ve Sabri'yi uyardı. Tecrübeli teknik adam, ‘‘Konuşacak çok zamanınız olacak. Şimdi konuşacağımız tek yer sahadır. Olympiakos ve Beşiktaş maçlarını aldıktan sonra herşeyin düzeleceğinin farkına varın’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!