Pes vallahi

Güncelleme Tarihi:

Pes vallahi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2004 17:00

Devreyi 11 puan geride tamamlayan sarı lacivertliler, tekrar maçıyla birlikte 8 haftada 22 puan toplarken Kartal, 7 maçta 13 puan kaybetti. Ve ligin seyri bir anda değişti.

Haberin Devamı

Süper Lig'in ilk yarısını 11 puan farkla zirvede tamamlayan Beşiktaş'ı lig bitmeden şampiyon ilan edenler,  siyah beyazlıların 7 hafta sonraki halini görünce ‘‘Acaba ikinci olabilir mi?’’ diye sormaktan alamıyorlar kendilerini... Ç.Rizespor maçı ile birlikte 2004 yılında oynadığı 8 lig maçından 22 puan çıkartan F.Bahçe, 11 puanlık farkı eritmekle kalmadı, 3 puan öne bile geçti.

Peki, nasıl oldu bu iş? Hiçbir yorum yapmadan sözü rakamlara bırakyoruz. İşte yanıtı...

F.BAHÇE 8 MAÇTA ÖNE GEÇTİ
MAÇSKORPUAN
Ç.Rize (Tekrar)4-13
İstanbul (D)1-03
Trabzon3-1 3
Elazığ (D)1-0 3
D.Bakır2-2 1
G.Antep (D)5-1 3
G.Saray2-1 3
G.Birliği (D)1-0 3
TOPLAM 19/622
KARA KARTAL CEPTEN YİYOR
MAÇSKORPUAN
Samsun0-40
Bursa (D)1-03
A.Gücü (D)1-11
Denizli3-13
Malatya (D)0-01
İstanbul1-20
Trabzon (D)0-30
TOPLAM 6/118

Haberin Devamı

Van Hooijdonk hayat veriyor
 
*Van Hooijdonk'un golleri Fener'e hayat veriyor. Sarı lacivertli ekibin ligdeki 2500. golünde imzası bulunan Hollandalı, Trabzon ve Diyarbakır'ın ardından bir tabunun daha yıkılmasını sağladı. Van Hooijdonk'un golüyle F.Bahçe, G.Birliği'ni Ankara'da 5 yıl sonra (en son 6 Şubat 1999'da 3-0'la geçmişti) yenmeyi başardı.

* D.Bakırspor'un 14 haftalık yenilmezlik unvanına Ç.Rizespor son verdi.

Yüzünüz kızarmadı mı?

Ayıptır, günahtır... Bu takım değil miydi, geçen sezon beş para almadan sahada onuruyla mücadele eden... Şampiyon Beşiktaş'a ligdeki tek yenilgiyi tattıran. Ve bu sezon... Bu takım değil miydi, 14 haftadır yenilgi yüzü görmeyen, önüne gelene kafa tutan... Sen, o takımı ve futbolcularını baştacı yapacağına, aldığı bir yenilgi sonrası taşlıyorsun, küfür ediyorsun.

Ayıptır, günahtır... Ekmek paralarını futboldan kazanan, bu iş için emek harcayan, terini sahaya akıtan o futbolculara yaptıklarınız karşısında yüzünüz hiç mi kızarmadı? D.Bakırspor'lu birkaç kendini bilmez taraftara teknik direktör Sakıp Özberk, kaleci Şenol ve takımın başarılı oyuncularından Hasan'ın sitemlerini dinleyince sanırım herkes hak vermiştir.

Sahasında Ç.Rizespor'a 1-0 yenilen yeşil kırmızılı futbolcular, kendi taraftarlarının yaptıklarına bakın şu sözlerle tepki gösterdi: ‘‘Bize 'satılmış' diye bağırmaları ağrımıza gitti. Buna hakları yok.’’ Umarız bu sözler, Diyarbakırsporlu yöneticileri harekete geçirir. İkinci yarıda oynadığı 7 maçta 13 puan kaybeden Beşiktaş’ı kendi evlatları vurdu.

Haberin Devamı

Rıza Çalımbay'ın çalıştırdığı A.Gücü ve Mehmet Özdilek'in teknik direktörlüğünü yaptığı Malatyaspor 2'şer puan kopardı Kartal'dan. Ve son olarak Ziya Doğan'ın yönetimindeki Trabzonspor, Beşiktaş'ı devirip komaya soktu.

CEZALILAR

KIRMIZI KART: İbrahim Toraman (G.Antep), Romaschenko (Trabzon)

SARI KART: Frasineanu (Bursa), Altan, Zafer Biryol (Konya), İlker, İbrahim (Adana), Cordoba, Pancu (Beşiktaş), Volkan (Trabzon)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!