Periler madalyayla dönecek

Güncelleme Tarihi:

Periler madalyayla dönecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2016 22:35

Türkiye Basketbol Federasyon Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, NTV Spor’da yayınlanan Spor Merkezi programında Kadın Basketbol Milli Takımımızın Rio Olimpiyat Oyunları'ndan madalya ile döneceğine inandığını söyledi.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Takımımızın üst üste ikinci kez olimpiyatlara katılarak elde ettiği tarihi başarının altını çizen Akkaş; “Son zamanlarda çok zor günler geçirdik ve TBF olarak bu zor zamanları Milli Takımımıza yansıtmadık. Olimpiyatlardan madalya ile dönmek istiyoruz. Olimpiyata katılıyor olmak bile büyük başarı.

Takım sporu olarak Olimpiyatlara katılan tek takımız ve bu çok büyük bir gurur. Ancak bunun ardına sığınmayacağız. Son topa kadar savaşacağız. Çok iyi bir hazırlık süreci geçirdik ve madalya alacak güçte olduğumuzu düşünüyoruz. Şu anda tek hedefimiz maçlarımızı en iyi şekilde oynayıp, madalyayı kazanmak.” dedi.

Altyapılarda yapılan çalışmalara da değinen Barbaros Akkaş sözlerine; “Altyapılardan çok güçlü bir nesil geliyor. Mevcut başarımızı arttırmayı umuyoruz ve bunun için çalışmalarımız devam ediyor.” şeklinde son verdi.

BAKMADAN GEÇME!