Periler hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Periler hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 15:48

Ankara’daki Uluslararası Hazırlık Turnuvası’yla FIBA Olimpiyat Elemeleri çalışmalarını sürdüren A Milli Kadın Takımımız, dün akşam saatlerindeki antrenmanın ardında bu sabahki yaptığı idmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde Ankara Spor Salonu’nda sabah saat 10:00’da başlayan ve yaklaşık olarak 2 saat süren antrenmanda oyuncular öncelikle kondisyoner Ozan Şirikçi eşliğinde ısınma hareketleri ve güç toplama idmanı yaparken, ardından ağırlık antrenmanı ve şut çalışmaları yaptılar. Eleme maçlarına az bir zaman kalmasından dolayı, bugün gerçekleştirilen antrenmanda bu zamana kadar yapılmış olan kuvvet antrenmanlarını çabuk kuvvete çevirme çalışmaları yaptıklarını söyleyen Ozan Şirikçi, “İdmana ısınma hareketleri ile başladık ardından sakatlık önleyici antrenman teknikleri ile devam ettik. Kalça-karın stabilizasyonunu sağlamak için mini bant çalışması yaptık. Daha sonra ağırlık antrenmanı ve patlayıcı kuvvet çalışmaları üzerinde durduk” diyerek hazırlıkların hangi yöntemlerle sürdürüldüğünü açıkladı.

İLK MAÇ ARJANTİN'LE

Haberin Devamı

(A) Milli Kadın Basketbol Takımı, olimpiyat elemeleri kapsamında Ankara'da Uluslararası Hazırlık Turnuvası'na katılacak.

Ankara'daki turnuva, 15-17 Haziran tarihlerinde Ankara Spor Salonu'nda yapılacak. Turnuvada Türkiye'nin yanı sıra Arjantin, Büyük Britanya ve Güney Kore mücadele edecek.

Milli takım, 25 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek olan FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarının son provasını da turnuvada yapmış olacak.

Turnuvanın maç programı şöyle:

15 Haziran Cuma

17.00 Güney Kore-Büyük Britanya

19.00 Türkiye-Arjantin

16 Haziran Cumartesi

17.00 Türkiye-Güney Kore

19.00 Büyük Britanya  -Arjantin

17 Haziran Pazar

17.00 Arjantin -Güney Kore

19.00 Türkiye -Büyük Birtanya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!