Pereira Galatasaray'ı yarıştan sildi

Güncelleme Tarihi:

Pereira Galatasarayı yarıştan sildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2015 01:08

Takımının futbolunu öven ancak çok gol kaçırmalarından yakınan Vitor Pereira, “Pozisyonları değerlendirme konusunda istediğimiz olgunluğa henüz erişemedik.

Haberin Devamı

Ligin en güçlüsü olduğumuzu ikinci yarıda bir daha ispatlamamız gerekecek” dedi.

F.BAHÇE Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımının futbolu ve lig yarışının geneli üzerine ilginç açıklamalar yaptı. Portekizli teknik adamın konuşması şöyle:“1. dakikadan 90. dakikaya kadar baskılı oynadık, hücumu hep düşündük ve pozisyonlar bulduk. Bunları değerlendirebilsek maçı çok erken biririrdik. Karşımızda kaliteli bir takım vardı. Takımımın oyunundan memnunum. Yalnız ortada hiçbir şey yokken bir gol yedik. İlk yarının sonunu 3-0’la getirmemiz gerekirdi. İkinci yarıda biraz dağınıktık ama yine 3 gol atabilirdik. Gol pozisyonlarını değerlendirme konusunda istediğimiz olgunlukta değiliz.

”BÖYLE TARAFTAR YOK“

Ligin ilk yarısıyla ilgili değerlendirmede öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmek isterim. Ben kulubüne bu kadar bağlı bir taraftar grubunu hiçbir yerde görmedim. Ligin ikinci yarısı hayli çekişmeli geçecek. İlk iki sıra arayı çok açmış gözüküyor. Ama diğer sıralardaki takımlar arasında da heyecanlı bir mücadele olacaktır. Çünkü puanları birbirine çok yakın. Bizim ligin en güçlü takımı olduğumuzu ikinci yarıda bir kez daha ispatlamamız gerekecek.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!