Penny Taylor'dan ABD itirafı

Güncelleme Tarihi:

Penny Taylordan ABD itirafı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2014 20:13

Avustralyalı Penny Taylor, ABD ile başlarının dertte olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

‘AMERİKAN RÜYASI’NI AŞAMAYACAĞIZ

Perilerin farklı mağlubiyetinin mimarlarından ve turnuvanın All Star 5’ine seçilen Taylor, “Bizim hedefimiz hep bir basamak üste çıkmak ama her seferinde Amerika’ya takılıyoruz, onların seviyesine çıkamayacağız gibi görünüyor” dedi.

EV sahibi olduğumuz Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda All Star 5’inde kendine yer bulan parkenin en güzel isimlerinden eski Fenerbahçeli Penny Taylor, “Avustralya olarak amacımız hep bir basamak üste çıkmak ama her seferinde Amerika’ya takılıyoruz” diye konuştu.
Türkiye’de kazandıkları bronz madalyanın önemine dikkat çeken Penny, “ABD yüzünden madalyanın rengini altına bir türlü çeviremiyoruz. Çok iyi bir takımız ve hep finallerdeyiz ama Amerika engelini aşamıyoruz. Çok atletikler, bu oyunu çok farklı oynuyorlar ve biz o seviyeye maalesef çıkamıyoruz. En kötüsü de ne yaparsak yapalım ABD engelini aşamayacağımızı düşünmem” ifadelerini kullandı.

Penny Taylordan ABD itirafı

Haberin Devamı

‘FENERBAHÇE’Yİ ÖZLEDİM’
TURNUVANIN 3’üncülük maçında Türkiye’yi farklı yenmelerinin bir ölçüt olmadığına vurgu yapan Avustralyalı yıldız basketbolcu, “Gerçekten çok iyi bir takımınız var. Bu farklı skor kimseyi yanıltmasın çünkü biz çok ekstra oynadık Türkiye karşısında.. Öyle iyi bir başlangıç yaptık ki 17-0’la müthiş giriş yaptığımız maçı ilk periyotta kazandık. Aksi taktirde o karşılaşmada işimiz bu kadar kolay olmazdı” şeklinde konuştu.
Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi özlediğini de sözlerine ekleyen Penny Taylor, şunları söyledi: “Eski takım arkadaşlarım Birsel, Esmeral ve Şaziye’yi görmek, rakip de olsak tekrar aynı parkede yer almak çok güzeldi. Birsel benim eski oda arkadaşım benim için yeri çok özel.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!