Pazar tahminleri

Güncelleme Tarihi:

Pazar tahminleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2007 11:32

İddaa uzmanı Genco Boran'ın kazandıran tahminleri burada. İşte Pazar maçları:

Haberin Devamı

516 Waalwijk-Ajax 2 1.35 (15:30)
Dün akşam NEC takımına 2-1 yenilen PSV’de kötü gidiş tüm hızıyla devam ediyor. Tabii bu Ajax takımını her geçen gün daha da motive ediyor. PSV takımında Alex, Farfan, Afellay ve Kone’nin sakat olmaları art arda puan kayıplarını getirdi. Şu anda maç eksiğiyle Ajax PSV takımının 3 puan gerisinde. Bu maçı kazanırlarsa puanlar eşitlenecek. Ajax takımında Jaap Stam sakatlandı. Bu oyuncu dışında yeni sakatlanan oyuncu yok. Ajax lideri yakalamak istiyorsa bu maçı mutlaka kazanmalı.

522 St Mirren-G.Rangers 2 1.35 (16:00)
G.Rangers takımı sezona çok büyük ümitlerle girdi. Ünlü Fransız teknik adam Paul Le Guen’le sezona başlayan Rangers aradığı başarıyı bir türlü yakalayamadı ve Rangers tarihinin en kısa çalışan teknik direktörü olarak arşivlerdeki yerini aldı. Sezon ortasında teknik direktörlüğe takımın efsanevi ismi Walter Smith getirtildi. Rangers şampiyonluk şansını çoktan kaybetti diyebiliriz ama en azından yeni teknik direktörleriyle çabuk toparlanarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkını korudu. Rangers, St Mirren engelini zorlanmadan aşmalı. Ev sahibinde hafta arası sakatlanan Craig Molloy yok. Konuk takımda ise uzun süreden beri sakat olan Andy Webster ve Steven Smith yoklar.

Haberin Devamı

526 W.Bremen-Nürnerg 1 1.45 (18:00)
2 takım içinde çok önemli maç. Bremen şampiyonluk yolunda Schalke’yi amansız bir biçimde takip ediyor. Dün Schalke’nin M.Gladbach’ı yenmesiyle bu maç Bremen için daha da önemli oldu. Lideri takip etmek istiyorlarsa kesinlikle puan kaybetmemeliler. Geçen hafta Schalke’nin B.Münih’e yenilmesine rağmen Bremen’in Cottbus’la berabere kalması moralleri çok bozdu. W.Bremen UEFA Kupası yorgunu. Nürnberg çok iyi kapanan ve güçlü rakiplerine karşı beraberlik alabilen bir takım. Zor bir maç olacağı kesin. Ev sahibinde kaptan Frank Baumann’ın sakatlığı geçti ve bu maçta oynayabilir. Defans’ta Schulz, golcü Klasniç oynamayacaklar. Nürnberg’de Reinhardt, Mnari ve Mintal sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler. Bremen ev sahibi olarak bu maçı mutlaka kazanmalı onlar için başka yolu yok.

Haberin Devamı

532 Huelva-Celta Vigo 02 1.54 (18:00)
Son dört hafta da sadece 1 puan alabilen Celta Vigo bir anda düşme hattının sınırında buldu kendini. Geçen hafta son dakikalarda yediği golle Real Madrid’e yenilen Celta Vigo’nun toparlanması gerek. Geçen hafta cezalı olan Canobbio bu maçta oynayabilir fakat bu hafta da kaleci Jose Pinto yok. Huelva bu sene 2. ligden gelen bir takım olarak müthiş işler başardı. Liverpool’dan Pongolle’yi transfer eden Huelva’da bu oyuncu Uche ile beraber muhteşem bir uyum yakaladı. Huelva bu kadar formdayken Celta bu kadar formsuzken Celta’ya güvenmek çok mantıklı görünmeyebilir ama Celta Vigo’lu oyuncular içinde bulundukları durumun ciddiyetini kavrarsa bu maçta puan hatta puanlar alabilirler. Huelva’da Fernandez Poli, Beto ve Javi Guerrero kadroda yoklar. Garanti olması için çifte şans daha makul bir seçim ama sürpriz severler bence direk 2 oynayabilirler.

Haberin Devamı

Pazar Kuponu:
516 Waalwijk-Ajax  2 1.35
522 St.Mirren-G.Rangers 2 1.35
526 W.Bremen-Nürnberg 1 1.45
532 Huelva-Celta Vigo 2 3.40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!