Patron Luca

Güncelleme Tarihi:

Patron Luca
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2002 02:13

G.Saray Teknik direktörü, ‘‘Tüm işlerim bir yana, Traktör Braşov Kulübü bir yana. Futbol sevdiğim bir meslek. Bunun için bu tarlaya önem veriyorum. Gelecekte Hagi ve onun gibi bir çok futbolcu buradan çıkacak’’ dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu hiç boş durmuyor. Bir yandan Cimbom'u şampiyon yapmak için ter dökerken, öte yanda ülkesi Romanya'da önemli işlere el atıyor. Lucescu ülkesinde büyük bir sigorta şirketine sahip. Türk İş adamlarını kendi şirketine çekmeye çalışıyor. Bunun dışında da bir ayakkabı fabrikasının patronu.

AKRABASI BAŞINDA

Yüzlerce kişinin ekmek yediği fabrikada akrabaları işin başında. Yıllarca futbolun içinde bulunan Lucescu şimdi de bir kulüp satın aldı. Traktör Braşov Kulübü'nü alan Rumen çalıştırıcı, burada oyuncu yetiştiriyor. Yıllarca Romanya futboluna futbolcu kazandıran Paul Enake de işin başında. Şimdiden bazı futbolcular gelecek için ümit veriyor. Lucescu başarısının sırrının çok çalışmak olduğunu belirtiyor ve şöyle konuşuyor:

‘‘Tüm işlerim bir yana, Traktör Braşov Kulübü bir yana. Futbol sevdiğim bir meslek. Bunun için bu tarlaya önem veriyorum. Gelecekte Hagi ve onun gibi bir çok futbolcu buradan çıkacak. Bu işlere önem verdiğim gibi G.Saray'ın da başarısı benim için çok önemli.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!